Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Як вибрати обладнання для маркування: корисні поради

[18:25 15 апреля 2024 года ]

На будь-якому підприємстві важливо налагодити повний цикл виготовлення товару. Одним з обов’язкових етапів, якому потрібно приділяти увагу, є маркування. Цей процес передбачає нанесення на упаковку або поверхню виробу назви, інформації про дату випуску, термін придатності, склад та інші важливі дані.

Маркування спрощує контроль якості та ідентифікацію товару. З її допомогою виробник доносить до споживача основні відомості щодо продукту. Найкраще використовувати спеціальне обладнання, щоб спростити й прискорити цей процес. Більш вигідно придбати власне, ніж звертатися до сторонніх виконавців.

http://domino-kiev.com.ua/storage/files/filemanager/Ax150i%20Seo%20two.jpg 

Що таке маркувальний принтер та коли він потрібен

Компанія “Домінанта” пропонує широкий асортимент пристроїв, які легко інтегруються в процес виробництва. Маркувальні машини використовують для друку етикеток та нанесення інформації на них, або обробки безпосередньо тари, упаковки, коробки або палети. Ці пристрої незамінні на будь-якому підприємстві, де займаються виготовленням товарів.

Маркування виконує відразу декілька важливих функцій. Так, за його допомогою простіше ідентифікувати товар під час продажу або проведення інвентаризації. Нанесення умовних знаків та символів ー виконання вимог законодавства, адже заборонено продавати продукцію, що не має штрих-коду чи інших спеціальних символів. Це також інструмент реклами, за допомогою якого виділяють реальні переваги виробу.

Маркувальні принтери універсальні та підходять для будь-яких компаній, незалежно від напрямку діяльності. Всюди, де є потреба в ідентифікації товарів, вони допоможуть налагодити й організувати безперервний виробничий процес. Головний напрямок, де є потреба в такому обладнанні ー торгівля, адже важливо донести основні відомості про продукт до споживача.

На які критерії звернути увагу під час вибору

Принтери для маркування поділяються на декілька різновидів та відрізняються як за принципом роботи, так і за швидкістю друку та іншими показниками. Якщо потрібно отримати якісні та добре читаємі символи на будь-якому носії, від пластику до фольги, найкраще вибирати, наприклад, термоструйні маркіратори.

Існують також струменеві моделі, що друкують текст чи зображення безконтактним цифровим способом. Для делікатної та гнучкої упаковки використовують термотрансферне обладнання, яке працює за рахунок точкового нагріву. Універсальним вважається також лазерне, за його допомогою виходить наносити символи з високою швидкістю.

http://domino-kiev.com.ua/storage/files/filemanager/D320i%20Seo%20two.jpg

Перш ніж вибрати той чи інший пристрій, потрібно звернути увагу на такі критерії:

  • швидкість, із якою працює маркувальний пристрій. Тут усе залежить від кількості етикеток, яку потрібно виготовляти. Звичайний показник складає 100-300 мм за секунду, він має бути максимальним для підприємств із широким асортиментом;
  • дозвіл. Впливає на якість зображення, залежить від його типу. У більшості випадків достатньо стандартних 203 dpi, хоча для штрих-кодів краще близько 300;
  • ширина друку. Стандартний показник ー 25-110 мм, на нього звертають увагу, коли враховують призначення обладнання, а саме, сферу, в якій його будуть використовувати;
  • способи підключення. Найбільшим попитом користується обладнання, яке працює на основі бездротових технологій. Звертають увагу також на наявність різних інтерфейсів та модулів.

Має значення також складність інтерфейсу ー краще, якщо він буде максимально зрозумілим і простим.

Маркувальні машини від компанії “Домінанта” підходять для нанесення умовних знаків та символів на різні носії. Таке обладнання є обов’язковою складовою процесу виробництва товарів, а також у торговельній та багатьох інших сферах.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.