Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Фракция Павла Лазаренко в Днепропетровском облсовете обратилась в генпрокуратуру

[12:58 24 мая 2006 года ]

Фракция “Блока Лазаренко” в Днерпопетровском облсовете направила в генеральную прокуратуру следующее обращение. Текст документа.

Звернення фракції “Блоку Лазаренка”

Дніпропетровської обласної ради

Незважаючи на сім років переслідувань режимом Леоніда Кучми нашого лідера Павла Лазаренка та цілеспрямоване нищення владою структур партії Всеукраїнське об‘єднання “Громада”, наша політична сила на Дніпропетровщині не тільки перемогла на виборах до усіх місцевих рад, а й змогла створити одну з найпотужніших фракцій обласної ради. Нині 17 представників “Блоку Лазаренка” фактично є власниками тієї “золотої акції”, від якої залежить не лише політичний курс, яким у найближчі роки рухатиметься Дніпропетровщина, а й спроможність місцевої влади втілювати у нашому регіоні економічну та соціальну політику Президента України.

Усвідомлюючи, що повноцінна та конструктивна робота Дніпропетровської обласної ради можлива лише за умови якнайшвидшого повернення в Україну Павла Лазаренка, ми, члени фракції “Блоку Лазаренка” у Дніпропетровській облраді звертаємося до Генерального прокурора України Олександра Медведька з вимогою негайно переглянути і закрити усі кримінальні справи проти нашого лідера, котрі на підставі сфабрикованих звинувачень були порушені колишнім Генпрокурором Михайлом Потебеньком.

Нині в Україні вже немає жодної освіченої людини, котра б сумнівалася, що кримінальні справи проти П.Лазаренка були порушені на догоду та за безпосередньою вказівкою колишнього Президента України Леоніда Кучми. Ми добре розуміємо, що торпедування процесу перегляду прокуратурою та судами висунутих проти нашого лідера звинувачень у період парламентських та місцевих виборів 2006 року було вигідне нашим політичним опонентам та конкурентам. Нині ж, коли вибори закінчилися й питання повернення в Україну Павла Лазаренка постало у площині збереження політичної стабільності у регіоні та здатності області до поступального економічного розвитку, ми звертаємося до Президента України Віктора Ющенка з проханням прислухатися до наших вимог.

Ми не просимо нічого надзвичайного. Ми прагнемо лише об‘єктивності та законності. Такої законності, яку Генеральна прокуратура та Верховний суд України продемонстрували стосовно Юлії Тимошенко, коли у 2005 році було закрито усі кримінальні справи, порушені проти лідера БЮТ, членів її родини та друзів. Нам незрозумілою є позиція Генеральної прокуратури України, яка досі не закрила 8 кримінальних справ проти П.Лазаренка, котрі на 100 відсотків ґрунтуються на матеріалах справи Юлії Тимошенко. Ми сприймаємо її як демонстративне свавілля, породжене подвійними стандартами, які, на жаль, новій українській владі так і не вдалося викорінити.

Ми апелюємо до сумління Генерального прокурора України Олександра Медведька: якщо вам не байдужа доля Дніпропетровщини, регіону, який є одним з найбільших донорів державного бюджету, то ви зобов‘язані негайно закрити усі незаконно порушені проти нашого лідера кримінальні справи! Нехтування нашим звернення сприйматимемо як ігнорування вимогами сотень тисяч мешканців Наддніпрянщини, котрі довірили Павлові Лазаренку право представляти їхні інтереси у обласній раді народних депутатів, й заявляємо про свою готовність вдатися до крайніх засобів політичного впливу.

Впевнені, що єдино вірним шляхом до порозуміння, політичної та економічної стабільності на Дніпропетровщині є повернення в Україну лідера партії ВО “Громада” Павла Лазаренка. А тому щиро сподіваємося на розуміння та підтримку наших законних вимог!

Уповноважена фракції “Блоку Лазаренка” у Дніпропетровській обласній раді

голова обласної організації політичної партії ВО “Громада” Тетяна Полєйко

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.