Rambler's Top100
НОВОСТЬ

В распоряжении Рината Ахметова появилась очередная лоббистская организация

[11:00 01 октября 2019 года ]

Бывший народный депутат, выходец из “Метинвеста” Рината Ахметова Владимир Гусак поделился своей радостью в Facebook.

Доброго дня,

Настав наступний етап у моїй професійній кар’єрі. Від сьогодні мене призначено Генеральним директором Федерації роботодавців транспорту України (ФРТУ). Заснована в 2005 році ФРТУ діє на основі Закону України “Про організації роботодавців, їх об’єднань, права і гарантії їх діяльності” і є офіційною стороною соціально-економічного діалогу на галузевому рівні між владою та профспілковою стороною. ФРТУ представляє роботодавців автомобільної, морської, авіаційної та залізничної галузей. У цілому роботодавці транспорту України — це близько 1 000 підприємств із загальною кількістю працюючих понад 350 тисяч осіб.

Хотів би подякувати Голові ФРТУ Климпушу О. Д., Президії Федерації за високу довіру. На посаді Генерального директора ФРТУ я зможу використати свій професійний досвід у промисловості та Верховній Раді для сприяння розвитку транспортної інфраструктури України. Також планую зосередитися на захисті законних прав та інтересів роботодавців транспортної галузі та створенні максимально комфортного для галузі бізнес-середовища. Продуктивна співпраця ФРТУ з галузевими профспілками та профільним Міністерством буде продовжена.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.