Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Обнародовано очередное доказательство, что Арсений Яценюк работает на Игоря Коломойского

[09:15 18 декабря 2015 года ]

Очередное подтверждение того, что премьер-министр Украины работает в интересах Игоря Коломойского опубликовал в Facebook народный депутат Украины Сергей Лещенко.

“Ще один приклад того, як Яценюк працює на Коломойського. Я не буду згадувати всю епопею, як “Народний фронт” зривав закон про кворум, а прем'єр-міністр так і не наважився піти в суд щодо невиплати в дохідну частину бюджету дивідендів Укрнафти. Це інша історія — як Яценюк уже багато місяців блокує призначення членом правління “Нафтогазу України” найзатятішого опонента Коломойського Andriy Pasishnik.

Подання про призначення Пасішніка давно було підписано міністром Демчишином, але розгляд питання переносився з Кабміна на Кабмін всю осінь. Воно і досі не розглянуто. Я надіслав звернення Яценюку, чому питання не ставлять на голосування. Яценюк протягом п'яти (!) тижнів... не надав відповіді. Жодної. Коли зателефонували до виконавця в секретаріат уряду за поясненнями, той відповів, що нічого не казатиме по телефону. Але і письмову відповідь також не надано.

Питання Пасішніка надто болюче для Яценюка з Коломойським. Для мене це — ще один доказ їхньої змови, куди також входять недоотримані мільярди в бюджет, за що розплачуються українські громадяни”.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.