Постоянный адрес: http://ukrrudprom.ua/news/Obnarodovano_ocherednoe_dokazatelstvo_chto_Arseniy_YAtsenyuk_rab.html?print

Обнародовано очередное доказательство, что Арсений Яценюк работает на Игоря Коломойского

09:15 18 декабря 2015 года

Очередное подтверждение того, что премьер-министр Украины работает в интересах Игоря Коломойского опубликовал в Facebook народный депутат Украины Сергей Лещенко.

“Ще один приклад того, як Яценюк працює на Коломойського. Я не буду згадувати всю епопею, як “Народний фронт” зривав закон про кворум, а прем'єр-міністр так і не наважився піти в суд щодо невиплати в дохідну частину бюджету дивідендів Укрнафти. Це інша історія — як Яценюк уже багато місяців блокує призначення членом правління “Нафтогазу України” найзатятішого опонента Коломойського Andriy Pasishnik.

Подання про призначення Пасішніка давно було підписано міністром Демчишином, але розгляд питання переносився з Кабміна на Кабмін всю осінь. Воно і досі не розглянуто. Я надіслав звернення Яценюку, чому питання не ставлять на голосування. Яценюк протягом п'яти (!) тижнів... не надав відповіді. Жодної. Коли зателефонували до виконавця в секретаріат уряду за поясненнями, той відповів, що нічого не казатиме по телефону. Але і письмову відповідь також не надано.

Питання Пасішніка надто болюче для Яценюка з Коломойським. Для мене це — ще один доказ їхньої змови, куди також входять недоотримані мільярди в бюджет, за що розплачуються українські громадяни”.