Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Мариупольский мэр Рината Ахметова увеличивает помощь его СМИ за счет местного бюджета

[15:20 28 февраля 2019 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин рассказал об очередной схеме “корпоративного мэра” “Метинвеста”.

Наш міський голова Вадим Бойченко та його підлеглі, так впевнено брешуть у обличчя депутатам та усім мешканцям Маріуполя, ніби ми всі тупі та не можемо користуватися інтернетом для аналізу відкритіх даних.

І це, не в перший раз.

До цього, ці люди брехали про відсутність персональної охорони у мера, навіть коли підписаний договір про був викладений на Прозорро! А що таке? Просто кажеш на камеру, що це маніпуляція і вірний електорат дружно аплодує! Які докази? Голова сказав, що це не так!!!

І останній випадок на минулому сесійному засіданні, дуже показовий.
Я запитав у міського голови, чи не вважає він неправильним одноосібне виділення, своїм розпорядженням, майже 2 млн гривень на підписку місцевої газети “Приазовський робочий”, яка окрім всього належить олігарху Рінату Ахметову? Чи не має, у голови особистого конфлікту інтересів, зважаючи на те, що його родина отримує мільйони на рік від підприємства Ахметова (достатньо подивитися у електрону декларацію)? І саме це рішення голови, компенсує витрати Ахметову на видання газети, яка до журналістики має дуже віддалене відношення.

Там не буває про страшну екологію від підприємств-забруднювачів у Маріуполі, які теж належать Ахметову. Про самого голову, Оппоблок та Ляшка з “радікалами” там тільки гарненьке та солоденьке. Як і на усіх корпоративних каналах Ахметова, за які ми теж платимо частину з місцевого бюджету!

І тут голова та його підлеглі ввімкнули стару платівку про “ви же самі за це голосували у бюджеті”!

Але, по-перше, я не голосував за бюджет 2019року, саме з приводу таких постійних маніпуляцій, коли в бюджетну строку “Соціальний захист населення” можна засунути що завгодно. Як охорону для голови було заховано серед витрат виконавчих органів!

Цікаво інше, навіть тут голова та підлеглі збрехали, щодо його дій. Ніби-то сума в 2млн гривень була закладена у програму.

Але це обман.

Це посилання на прийняте рішення по програмі “Маріуполь з турботою про вас”. І там дійсно є пункт про пільгову передплату на “Приазовський робочий”. Але, саме там зафіксовано суму витрат, яка на 2019 повинна була бути — 352,2тис грн.

А далі, сталося таке (що фактично підтвердив і сам голова) — Ахметов вирішив зекономити на роздачі “Приазовського робочого” пенсіонерам, яку робив періодично за кошти самого видання. Ну це ж логічно, витрачати кошти на свій особистий “бойовий папірець”, котрим вкладаєш людям до мозку потрібну пропаганду! (Про карателів 9 травня у Маріуполі, це була саме ця газета! http://pr.ua/photo-report/show/94 )

Але, чому платити зі своєї кишені, коли в тебе є бюджет цілого Маріуполя? На хіба ж було вкладати в 2015 шалені гроші у виборчу кампанію, якщо не відбити з неї гроші?

І саме тут, Вадим Сергійович, одноосібним рішенням, навіть без будь яких спроб консультування з нашою постійною депутатською комісією (з питань соціального захисту, на хвилиночку), збільшує суму фінансування на пільгову підписку в 5,4 рази!

Таким чином голова, в обхід депутатського корпусу, перерозподіливши кошти міського, дав можливість Ахметову зекономити гроші. При цьому сам отримав лояльність від великої кількості людей похилого віку, які обожнюють все “безкоштовне” та розширив для Ахметова можливість формувати громадську думку у потрібному напрямку перед виборами!

Я дуже хочу, щоби наші європейські партнери пам'ятали про такі ФАКТИ, коли вони розказують про молодого, сучасного та майже європейського міського голову з Маріуполя. Так, дійсно робиться багато корисного для міста, но при цьому неможливо називати це ДЕМОКРАТІЄЮ. А місцеві управителі, все сильніше представляють довгострокові інтереси олігарха, якому точно не потрібна країна, яка живе по законам, а не по-поняттям…

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.