Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Энергохолдинг Рината Ахметова поймали на вранье

[10:30 31 декабря 2019 года ]

Нардеп Андрей Герус рассказал о манипуляциях ДТЭК Рината Ахметова.

Місяць тому “ДТЕК Західенерго” заявили про зупинку у вимушений простій Бурштинськоі ТЕС (Івано-Франківська область). Ніби-то через “імпорт електричної енергії із РФ та Білорусі”, що саме по собі абсурдно, бо Бурштинська ТЕС знаходиться у Бурштинському енергоострів, куди е/е із РФ та Білорусі не може потрапити навіть теоретично.

Як виявилося, “вимушений простій” це коли ніякого простою немає, коли і надалі, як і раніше, на Бурштинський ТЕС працює 7 енергоблоків, які в основному працюють на експорт в Угорщину. На сьогодні це найбільша працююча ТЕС в Україні. Але цей обман був використаний, щоб дестабілізувати ситуацію на місці, налякати людей можливими звільненнями та створити тиск на органи влади заради лобіювання потрібних рішень (збереження монопольних надприбутків).

Подібна ситуація і на Добротвірській ТЕС (Львівська область). Там також “вимушений простій”, хоча як і раніше працює 2 блоки на експорт у Польщу. Але людей лякають звільненнями та зменшенням зарплат.

У нас вже була ситуація, коли під лозунгом “услишьтє Донбас” були спроби виторгувати собі спеціальні умови і чим це закінчилося ми всі знаємо. Тому, на мою думку, на такі спроби дестабілізації ситуації Служба безпеки України має реагувати ще на ранньому етапі. Шкода, що досі у деяких учасників ринку немає усвідомлення, що ні обман, ні шантаж, ні Ляшко не допоможуть зберігати монопольні надприбутки за рахунок всіх українців.

Інформація про працюючі ТЕС тут: https://ua.energy/blocks/

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.