Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Чому варто зберігати заощадження в криптовалюті?

[10:00 19 апреля 2023 года ]

Дедалі більше технологій щільно входять у середньостатистичний людський побут. І багато з них пов'язані з криптовалютою. І це не дивно, враховуючи всі переваги цифрової валюти. І багато хто обирає її як чудовий інструмент для інвестування. З огляду на те, наскільки зріс курс ефіру та інших криптовалют, це розумне рішення. Крім зазначеної цифрової валюти, існує також біткоїн, монеро, бнб та інші. Розповімо про найочевидніші переваги криптовалюти.

 

Зберігання та використання в рази комфортніше, ніж у банках

Наразі депозит у банку, незалежно від обраної валюти, вже практично вичерпав себе як інвестиція. Тоді як криптовалюта демонструє стабільне зростання, навіть попри періодичні просідання. Наразі показник перевищує вартість 2 тис. доларів за один ефіріум (один із найпопулярніших токенів), і цей показник тільки зростатиме. Інші найменування криптовалют хоча й не можуть похвалитися подібною активністю, але дають змогу також заробити на різниці курсів.  

Банківські установи пропонують мінімальний відсоток за розміщення коштів і не можуть вплинути на інфляцію, тобто кошти знеціняться, і ви не тільки не заробите, а й втратите. Фактично суму буде видано більшу, але коштуватиме вона в рази менше (якщо враховувати інфляцію і співвідношення до долара, євро та інших світових валют).  

Тоді як багато криптовалют продовжують стабільно зростати. І як показує тенденція останніх років, вони продовжать своє зростання надалі. І на поступовому збільшенні не позначаться негативні коливання фінансового ринку.

Зручність, безпека та захист на першому місці

Банківські установи насамперед спираються на власні правила та регламент. І в такому разі клієнт не завжди залишається у виграші. Одним із таких моментів можна виділити умови використання депозиту. Так, найчастіше кошти передаються на тривалий термін, найчастіше від пів року. І зняти їх до кінця обумовленого періоду найчастіше не вийде. Навіть якщо клієнту необхідно терміново отримати свої кошти, доведеться заплатити штраф і втратити всі накопичені відсотки за використання депозиту.  

Тоді як робота з криптовалютою не завдає подібних незручностей. Власник може: 

  • самостійно управляти й розміщувати кошти на власний розсуд;
  • періодично змінювати суму вкладу;
  • забирати певний відсоток коштів, при цьому не втрачаючи в загальній сумі.

На цьому переваги використання не обмежуються. Багато хто також оцінить відсутність людського фактора. У процесі здійснення переказів та їхньої обробки багато що залежить від уважності оператора, особливо якщо операція здійснюється в касі та все необхідне вбивається вручну. І якщо людина — недобросовісний фахівець, вона може скористатися отриманими даними на свій розсуд. Тоді як у випадку з криптовалютою подібне просто неможливо. Усі операції записуються в блокчейні, на них неможливо впливати. А перекази абсолютно анонімні.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.