Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Бывшему главменту, который собрался в мэры Мариуполя, напомнили как он шакалил на “Метинвест” Ахметова

[09:00 02 октября 2019 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин рассказал о своей встрече с бывшим главой Нацполиции Вячеславом Аброськиным.

Всі, хто мене знають, розуміють, що я ніколи не граю в “кулуарщину”.

І всі мої зустрічи з публічними особами не є тайною ні для кого. Як і їх зміст.

Пару днів тому, на прохання одніє людини, якой я довіряю, я зустрічався з Vyacheslav Abroskin. Як, усі знають, в нас не прості взаємини. Але я погодився і ми відкрито, у центрі міста, поспікувалися.
Про що?

Генерала цікавила моя думка щодо виборів у місцеву раду, його шанси та можливу підтримку його кандідатури на мера, іншими силами. Я зі свого боку чесно виклав свою думку з цього приводу. Не знаю, сподобалося почуте генералу, але відчуття, що в нього, все одно, є своя, окрема думка.

Нехай.

Також він цікавився, чому не виходить змусити Метінвест відповідати за забруднення навколишнього середовища і яку тактику можна обрати, щоб це змінити. Розповів йому поточну ситуацію з непрацюючою інспекцією, з відміненим наказом про нарахування збитків, ну і звісно про НЕПРАЦЮЮЧІ ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ.

І тут, вже були в мене питання, чому відкрите провадження по ММК у 2016 не було доведено до кінця? Чому відкрите мною провадження по Азовсталі (коксохим) нікуди з 2017 року не рухалося? Нагадую, що слідча ЖОДНОГО разу до цих пір не запросила мене як свідка, дати свідчення!

На жаль, я не почув на ці болючі питання жодної конкретної відповіді...

Отакот поспілкувалися.

У будь якому разі, про якісь об'єднання зі мною, чи “Силою людей” не йшлося — занадто різні світогляди в нас з генералом. Хоче спробувати себе у політиці — нехай, я за чесну боротьбу та конкуренцію.

Чи буду я особисто приймати участь у виборах мера Маріуполя найближчий час? Це буде залежати від підтримки мешканців.

P.s. І я підказав пару рецептів можливого підвищення рейтингу генерала, для конкурування з монополією Бойченко-Ахметов: достатньо довести до кінця вже відкриті провадження по команді діючого мера (наприклад історія про придбані будівлі за ціною вищою ніж у оголошеннях на продаж https://www.0629.com.ua/…/seans-razoblacenia-borodin-obvini…) та зробити перевірку схем по останнім закупівлям на свята! От і подивимося, як воно піде...

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.