Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Ренат Кузьмин может пополнить список крупнейших коррупционеров Украины

[09:57 27 ноября 2006 года ]

Заместитель Генерального прокурора Ринат Кузьмин может пополнить список официальных коррупционеров.

Из протокола, датированного 24 ноября и составленного майором Сидоровичем, следует, что Кузьмин помог смыться донецкому “смотрящему” в Крыму Мельнику (“Меле”). Этот тот самый депутат ВС АРК, которого МВД пыталось посадить за старые “мокрухи”, а суд с прокуратурой отпустили.

ПРОТОКОЛ

про вчинення корупційного правопорушення

24 листопада 2006 року м.Тернопіль

Старший оперуповноважений з ОВС УБОЗ УМВС України в Тернопільській області майор міліції Сидорович Петро Васильович, розглянувши матеріали отримані з засобів масової інформації, що стосуються вчинення корупційного діяння з боку заступника Генерального прокурора України Кузьміна Р.Р., —

ВСТАНОВИВ:

Заступник Генерального прокурора України Кузьмін Ренат Равелієвич, являючись посадовою особою — будучи особою уповноваженою на виконання функцій держави, 04 жовтня 2006 знаходячись в приміщенні Генеральної Прокуратури України за адресою: м.Київ, вул. Різницька, 13/15, діючи умисно порушив вимоги Закону України “Про боротьбу з корупцією”, а саме спеціальні обмеження щодо державних службовців та інших осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямовані на попередження корупції при наступних обставинах:

Заступник Генерального прокурора України Кузьмін Р.Р., в посадові обов’язки якого входить керівництво слідчим апаратом прокуратури України, та здійснення контролю за розслідуванням особливо-важливих справ був зобов’язаний в межах своєї компетенції 04.10.06 затвердити та підписати подання про взяття під варту гр.-на Мельника О.Й., але не зробив цього, чим порушив вимоги ст.5 п “Г” Закону України “Про боротьбу з корупцією”, сприявши наданню незаконних переваг громадянину Мельнику О.Й. (лідеру ОЗГ “Сейлем”) при прийнятті рішення про обрання йому міри запобіжного заходу, а саме в не підготуванні та направленні подання до суду, згідно наявних матеріалів кримінальної справи відносно гр-на Мельника О.Й., які знаходились у провадженні слідчого Генеральної Прокуратури України.

Вище вказане умисне діяння скоєне заступником Генерального прокурора України Кузьміним Р.Р. потягло за собою тяжкі наслідки, а саме дало змогу гр-ну Мельнику О.Й. уникнути правосуддя, та виїхати за межі країни.

Пізніше 17.10.06 заступник Генерального прокурора України Кузьмін Р.Р. з метою приховування раніше скоєного ним корупційного діяння направив до МВС України документи про необхідність затримання гр-на Мельника О.Й.

Старший оперуповноважений з ОВС УБОЗ УМВС

України в Тернопільській області

майор міліції                             П.В. Сидорович

Правопорушник:                       Р.Р. Кузьмін

“З протоколом ознайомлений, мені роз’ясні передбачені ст. 268 КУпАП, а саме: ознайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання, при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичною особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження, оскаржити постанову по справі.”

                                                  Р.Р. Кузьмін

 
Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.