Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Григорий Суркис: “традиционная медицина” не в силах пояснить заявления Бориса Колесникова

[09:58 15 ноября 2006 года ]

Федерация футбола Украины (ФФУ) оперативно отреагировала на вчерашние заявления председателя Донецкой федерации футбола Бориса Колесникова о деструктивной роли президента ФФУ Григория Суркиса для развития отечественного футбола. Приводим полный текст заявления пресс-службы ФФУ.

“В українському футболі ніколи не траплялося нічого більш дивного ніж заява 14 листопада нинішнього року Народного депутата України пана Колесникова. Голова Донецької обласної федерації та водночас віце-президент ФК “Шахтар” (Донецьк), пан Колесников повідомив журналістам, що очолювана ним федерація ініціюватиме скликання конференції ФФУ, де вимагатиме відставки Григорія Суркіса з посади президента Федерації футболу України.

Безумовно, це і є наслідком невдоволення головного тренера “Шахтаря” арбітражем матчу “Динамо” — “Шахтар”. Пан Луческу вважає, що в Європі та Україні арбітраж футбольних матчів відбувається, за його словами, на засадах расизму.

Просто неймовірно, що у цю нісенітницю вірять його роботодавці.

У зв’язку з наведеним прес-служба Федерації футболу України заявляє:

  • якщо пан Колесников вважає, що в Донецьку можна одній людині обіймати посаду голови обласної федерації та віце-президента клубу, то це не дає йому жодного права вимагати відставки вищого посадовця вітчизняного футболу лише на тій підставі, що його рідний брат очолює динамівський клуб;
  • відомим звинуваченням на адресу Григорія Суркіса з боку власників та функціонерів “Шахтаря” немає пояснень не лише в реальному житті, але й з позицій традиційної медицини. Проте цілком очевидно, що намагаючись таким чином безпідставно зіпсувати імідж голови національної федерації, пани Луческу та Колесников, як учасники Всеукраїнських змагань з футболу, порушують низку статей Дисциплінарних правил ФФУ, Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу серед професіональних команд.

Обставини змушують нагадати, що розіграші першості України ніколи не слугували й не слугуватимуть ареною для сутичок без правил. Звичайно, на варті пристойності під час спортивних змагань чи виступів майстрів мистецтва стоять мораль та етика поведінки серед людей. Саме це не опускає видовище та атмосферу навколо нього до рівня звичаїв у хуліганському тупику. Та коли вже не пощастило на тотальну толерантність учасників всеукраїнських змагань, Федерація футболу України скористається повною мірою правами й повноваженнями, наданими їй державою та вищим футбольним органом світу”.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.