Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Зручно та екологічно: Київський паперовий комбінат запустив виробництво стільців з гофрокартону для переселенців

[15:30 18 июля 2022 года ]

Київський картонно-паперовий комбінат, який знаходиться в Обухові, запустив виробництво стільців з гофрокартону для вимушених переселенців. Ініціювали нову розробку у продовження гуманітарного проєкту “Гофроліжка для українців”, що стартував у квітні 2022 року. Про це повідомляється на сайті Київського картонно-паперового комбінату.

“Київський КПК розпочав масове виробництво гофростільців для українців, які опинилися у складних умовах і вимушені ночувати не в своїх домівках — у центрах для переселенців, у бомбосховищах чи на території бойових дій. Вони зручні у використанні та можуть слугувати ще і як приліжкові столики для особистих речей”, — йдеться у повідомленні.

Матеріали та технології, що використовуються під час виробництва, не лише відповідають усім екологічним стандартам, а й допомагають подбати про довкілля. Адже стільці виготовляються з вологостійкого гофрокартону, який на 100% підлягає вторинній переробці та не створює додаткове екологічне навантаження на навколишнє середовище. Після використання за призначенням, їх можна здати на переробку, де вони отримують друге життя як як  наприклад, картонна упаковка чи інші види паперової продукції.

Примітно, що такий еко-стілець можна зібрати просто з коробки за лічені хвилини.

“Сподіваємося, що це хоч трохи додасть комфорту тим, хто через воєнні дії вимушений перебувати не вдома”, — зазначають на комбінаті.

Як розповідає начальник відділу розробки гофроупаковки ККПК Андрій Савюк, у одній коробці міститься одразу два стільця.

“Це дуже зручно, особливо для родин. Завдяки новим сучасним технологіям стало абсолютно можливим за короткий термін обзавестися комплектом меблів, які виручать у складній ситуації та є зручними у транспортуванні. Таким чином, у разі переїзду їх можна швидко здати на переробку або забрати з собою”, — розповідає він.

Зазначимо, у квітні 2022 року Київський КПК запустив виробництво ліжок з гофрокартону, і вже виготовив і надав на благодійність понад 1500 таких ліжок. Вони так само легко збираються та витримують вагу до 100 кг. Тож стільці стали доречним доповненням до меблевого комплекту.

Ініціатива отримала широкий відгук, тож до Київського КПК вже звернулося багато волонтерських і благодійних організацій.

Варто додати, що завдяки такиммеблевим комплектам можливість забезпечити вимушених переселенців з гарячих точок України належними умовами стала ще простішою. Адже ліжка та стільці можна з легкістю розмістити у спортзалах, школах чи навіть у необставленій квартирі, забезпечивши там більше затишку і комфорту.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.