Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Завтра на “ArcelorMittal Кривой Рог” состоится первое заседание примирительной комиссии

[09:20 02 мая 2018 года ]

Как сообщил руководитель областной организации Всеукраинского профсоюза “Свобода труда” Игорь Токовенко, 3 мая работники “ArcelorMittal Кривой Рог” соберутся на заседание примирительной комиссии.

3 травня о 14:00 в “Білій залі” управління “Криворіжсталі” відбудеться перше засідання примирної комісії у колективному трудовому спорі, ініційованому на конференції трудового колективу.

Профспілка “Свобода Праці” виступає за те, щоб засідання примирної комісії проводились відкрито, із максимальним залученням усіх охочих працівників комбінату.

На сьогодні жодна профорганізація з тих, що беруть участь в колективному трудовому спорі на підприємстві не висловилась проти цієї ідеї, оголошеної нами на засіданні міжвідомчної робочої групи при комітеті соцполітики Верховної Ради.

Профільний закон не забороняє (і не може забороняти) участь працівників як сторони колективного трудового спору у його вирішенні. Робітники мають знати, про що від їх імені домовляються члени примирної комісії.

Тому запрошуємо всіх працівників “Криворіжсталі”, хто бажає взяти участь у першому засіданні примирної комісії 3 травня на 14:00 до стели “Ковш”, звідки ми пройдемо до управління комбінату і вимагатимемо допуску працівників до участі в переговорах про підвищення оплати праці та з інших соціальних питань.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.