Rambler's Top100
НОВОСТЬ

За новые должности в министерствах с зарплатой 36 тысяч гривен приходится давать 3-5 тысяч долларов взятки

[08:40 30 октября 2017 года ]

Первый заместитель губернатора Донецкой областной военно-гражданской администрации Евгений Вилинский рассказал в Facebook о том, во что превратился эксперимент по созданию департаментов с высокой зарплатой внутри министерств.

“Блін, ну чому я рідко коли помиляюсь у питаннях реалізації проектів, особливо щодо реформ чи їх імітації?!

Ну казав же, що ідея Директоратів всередині нереформованих міністерств хибна сама по собі, бо не можна створити оазу здоров'я у наскрізь інфікованому середовищі, не можна дати високі з/п якомусь підрозділу, і при цьому залишити низькі з/п співробітникам інших департаментів/управлінь, з якими “елітній” одиниці доведеться щодня комунікувати.

З таким підходом почнеться лише нездорова конкуренція, блокування роботи як нового Директорату, так і інституції в цілому.

Крім того, можливість такого блокування означає, що існує можливість не дати працювати “неугодним” керівникам/фахівцям.

Як наслідок — чудове середовище для корупції.

І не забарилось. Вже зараз повідомляють, що частину кандидатів відсіюють ще на підході до конкурсів, іншим “лагідним голосом” пропонують знімати свої кандидатури. “Не на камеру” мені повідоміли про таксу у 3-5 тис. американських гривень за успішне проходження “вступних іспитів” і можливість безпроблемної подальшої роботи у міністерстві на посаді експерта з окладом у 36 тис. грн.

Вітаю, Max Nefyodov, вас використали для промо чергової корупційної годівнички.

David Stulík, може варто попередити “старших товаришів” з #EU, відповідальних за цей проект, що шось пішло не так, що треба зупинитись, проаналізувати перебіг конкурсів і першого етапу роботи набраних людей, подивитись хто і чому вигравав, хто відмовлявся від посад і з яких причин, проінтерв'ювати тих, хто не став переможцем, і знайти вразливі місця. А лише потім запускати проект по повній.

Хоча правильно взагалі змінити концепцію і реформувати не окремі фрагменти міністерств, а взяти 1 (одне!!!) міністерство, переглянути його функції, під них створити нові директорати, тобто повністю змінити структуру і лише тоді приступати до пілота (!). І як пілот в одному повністю зміненому міністерстві буде успішним, трансформувати міністерство за міністерством.

Donald Bowser, ми з тобою багато говорили про необхідність оцінки вразливостей при підготовці проектів. Ось тобі ще один кейс

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.