Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Ростислав Шурма : “Вірю в майбутнє IT металургії”

[14:15 27 апреля 2018 года ]

Генеральний директор ПАО “Запоріжсталь” Ростислав Шурма взяв участь в третьому всеукраїнському IT- форумі в Запоріжжі.

“Саме IT- рішення — каталізатори змін, за рахунок яких розвиватимуться металургія і інші галузі економіки України”, — заявив Ростислав Шурма.

Також Генеральний директор “Запоріжсталі” зазначив, що в суспільстві існує думка про металургію, як про консервативну галузь, в якій технології не змынюються десятиліттями. Але це не так —  останнім часом принципові зміни в гірничо-металургійному комплексі сталися саме за рахунок впровадження IT:

“Інноваційні технології дійсно скорочують витрати і вирішують велику кількість завдань. За останній час наш комбінат вчинив прорив, принципово змінивши систему управління виробництвом. Саме такий вектор розвитку металургії в майбутньому”.

Зазначимо, що з 2012 року комбінат впровадив багато IT- проектів, спрямованих на розвиток інфраструктури, а в технологічне устаткування інсталювали сотні тисяч датчиків, які дозволили побудувати багаторівневу систему управління “Підприємство на долоні”.

За 5 років комбінат інвестував в екологічну модернізацію виробництва більше 5 млрд. гривень. Зокрема, реалізовано будівництво нових газоочищень агломашин, сучасній лінії соляно-кислотного, що труїть в цеху холодного плющення № 1, здійснена реконструкція доменних печей підприємства. Про це повідомляє прес-центр ПАО “Запоріжсталь”.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin
[2018-04-27 15:06:34] [ Аноним с адреса 91.195.91.* ]

Всю неделю езжу по регулируемым с помощью светофоров перекресткам ;) Новость похожа на преломленный луч света

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.