Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Thunderstruck Stormchaser від Games Global — потенційний хіт від відомого розробника ігор

[15:10 21 сентября 2023 года ]

Цей захоплюючий слот є частиною надзвичайно успішної серії компаній Games Global та Stormcraft Studios і присвячений скандинавським богам. На ігровому полі розміром 5х4 можна зустріти відомого Тора. У гравців є 1 024 різних способи створення виграшних комбінацій. Це гра високої волатильності з середніми видачами на рівні 96,10%. Тут можна виграти до 10 200x загальної ставки. Та що відомо про гру — ось, що розповіли представники бренду в анонсі.

Загальні відомості від розробника

У відеослоті красиво відображені зображення Асгарда, Фреї та рун. Вони надають слоту автентичності, так само як традиційні давньоєгипетські зображення для слота sun of egypt 2. Механізм Rolling Reels допомагає створювати нескінченну кількість перемог в послідовності. Дикі символи можуть накладатися на все поле у випадковій функції Wildstorm. Також гравці можуть запустити раунд фріспінів, де початкові множники можуть бути вищими навіть до 10x.

Бонусне колесо розташоване біля барабанів, а кнопки керування — на протилежному боці. За допомогою іконки монети на панелі можна встановити ставку в діапазоні 0,20-25,00 за один спін. Можна зробити швидку ставку або натиснути на позначки “+” та “-”, щоб налаштувати розмір ставки.

Для доступу до таблиці виплат гри Thunderstruck Stormchaser, слід використовувати спеціальну кнопку. У таблиці наведено деталі про:

  • бонусні особливості, такі як стандартні фріспіни, множники та інші;
  • список того, скільки кожен символ коштує;
  • правила гри.

Гравцям доступні 1 024 різних способи створення виграшних комбінацій у грі. Виграшна комбінація формується, розпочинаючи з лівого барабана і поширюючись вправо. Тор має своєю вартістю 0,75x, 2,5x, 10x ставки гравця, коли він з'являється відповідно на 3, 4 або всіх 5 барабанах. Також виконує функцію вайлда, що дозволяє йому замінювати інші символи на барабанах, якщо це сприяє формуванню виграшної комбінації.

Що цікавого може запропонувати гра — інноваційні рішення та бонуси

Відеослот передбачає кілька бонусних функцій. Однією з них є функція Rolling Reels. Вона передбачає появу нових символів на місці тих що зникли після створення бонусної комбінації. Також у слоті діють мультиплікатори. Мультиплікаторні символи можуть з'явитися в будь-який момент і збільшувати виграші в 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 9x, 10x, 15x, 20x. Декілька мультиплікаторів на екрані об'єднують свої значення, що означає більші виграші.

Також діє рандомна функція Wildstorm, яка активує одне безкоштовне обертання барабанів, з дикими символами на будь-якій кількості барабанів, від 1 до всіх 5. Тор рандомно підвищує розмір мультиплікаторів. Водночас 3 і більше скатерів під час фріспіну додають ще 5 спінів до раунду.

Зображення”Молот Тора” виступають у ролі скаттерів. 3, 4 або 5 іконки дає спробу прокрутити спеціальне колесо, де гравець отримує певну кількість фріспінів, а також початкові значення мультиплікаторів під час бонусного раунду. Гемблер може отримати від 7 до 12 фріспінів з множниками від 1x до 6x за 3 іноки, а 4 збільшують це значення до 10-15 спінів з мультиплікаторами від 3x до 9x, а 5 активних символів дають від 15 до 25 спінів з множниками від 6x до 12x.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.