Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Розкрадання майже 2 млрд на амуніції ЗСУ: адвокати одіозного Петренка не прийшли до суду

[17:40 01 декабря 2022 года ]

28 листопада у Печерському райсуді повинно було розпочатися засідання щодо апеляції скандального проросійського бізнесмена Микола Петренка, якого звинувачують у розкраданні 1,7 млрд грн на амуніції для Збройних сил України. Захист бізнесмена просто не з'явився у будівлі суду. Про це пише “СтопКор”.

Адвокати Петренка вимагали переглянути питання вручення підозри проросійському бізнесмену. Саме оскарження було перенесено та мало відбутися 28 листопада, але захист Петренка просто не з'явився на засідання. Через це суддя Печерського райсуду Олена Бусик прийняла рішення перенести розгляд справи на 1 грудня 2022 року на 09:30.

Варто зауважити, що це не перша апеляційна скарга від Петренка: раніше його захисники намагалися оскаржити в суді рішення першої інстанції про обрання запобіжного заходу бізнесмену, але також не прийшли на засідання. Суддя КАС Іван Рибак тоді призначив нову дату засідання на 29 листопада 2022 року.

Як повідомлялося раніше, у серпні цього року суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Миколі Петренку, якого правоохоронці підозрюють у привласненні коштів Міноборони.

Микола Петренко — це колишній помічник прем'єра часів Януковича Миколи Азарова, член забороненої в Україні партії “ОПЗЖ” та людина, яка постійно відвідувала Москву та офіс зрадника України Віктора Медведчука. Він є фігурантом гучної справи про незаконне привласнення коштів, які держава виділила на Збройні сили України. Його фірма ТОВ “Танос Текнолоджи” отримала від Міноборони понад 1,7 млрд грн для закупівлі бронежилетів, тепловізорів, касок та іншого обладнання, але гроші були виведені за кордон, а саме військове обладнання так і не дійшло до армії.

Також журналісти повідомляють, що Петренко втік за межі України.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.