Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Посол України в США Маркарова разом з чоловіком ймовірно поклали око на майно “Альфа-Банку”, — Комаха

[15:00 30 августа 2022 года ]

Посол України в США Оксана Маркарова та її чоловік Данило Волинець, який володіє “Аккордбанком”, ймовірно зацікавлені в активах “Альфа-Банку”. Таку думку висловив фінансовий експерт Олексій Комаха після того як виявилося, що “Акорд” винен “Альфі” 8 мільйонів доларів.

Цитата: “3а чутками Маркарова разом зі своїм чоловіком Данилом Волинцем намагаються створити на основі “Акордбанку” найбільший приватний банк в Україні. Нещодавно Маркарова примудрилась навіть придбати за копійки інкасаторський бізнес у державного Укргазбанка. Ще раніше її банк придбав відділення та майно банка банкрута “Фінанси та Кредит”, що належав Костянтину Жеваго. Можливо вона та її чоловік поклали око і на майно “Альфа-банку” в Україні”, — повідомив він.

Комаха додав — заклики Маркарової щодо націоналізації “Альфа-Банку”можуть бути пов’язані саме з тим, що вона не хоче виконувати свої грошові зобов'язання перед “Альфою” та має з цим банком особистий конфлікт.

Нагадаємо, “Альфа-Банк Україна” подав позов на Акордбанк за невиконання угоди форексного свопу з продажу-купівлі іноземної валюти проти гривні у сумі 8 млн доларів.

Довідка

Слідом за банком “Січ”, який НБУ визнав неплатоспроможним, ринок може залишити низка банків, серед яких “Акордбанк”. Це пов'язано з великими сумами рефінансування, які фінансова установа отримала від Нацбанку, повідомляє Forbes.

Незважаючи на такий хиткий стан, у лютому “Акордбанк” придбав інкасаторський бізнес у державного “Укргазбанку”. Зокрема було продано весь інкасаторський підрозділ “Укргазбанку”, 108 інкасаторських броньовиків та все необхідне обладнання та техніка. Тоді в “Акордбанку” заявили, що вирішили розвивати інкасаторський бізнес нещодавно, придбавши ліцензію у липні минулого року.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.