Rambler's Top100
НОВОСТЬ

“Норд” пытался отметить свой юбилей за государственный счет

[09:58 05 июля 2013 года ]

Сорвалась попытка отметить “всем миром” праздник донецкого завода “Норд”, принадлежащего семейству Ландиков, пишет Обком.

Вчера, под занавес сессионного заседания ВР, спикер Рыбак дважды ставил на голосование проект постановления о праздновании 50-летия Донецкого завода холодильников (в настоящее время “Публичное акционерное общество НОРД”). Но даже нынешние народные кнопкодавы не рискнули поддержать предложенное им донецкими мудрецами безобразие.

Приводим текст проекта проваленного постановления:

Вноситься народними депутатами України:

Ландиком В.І. (посв. № 268)

Воропаєвим Ю.М. (посв. № 24)

Звягільським Ю.Л. (посв. № 270)

Матвієнковим С.А. (посв. № 282)

ПОСТАНОВА ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про відзначення 50-річчя Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”)

У 2013 році виповнюється 50 років з дня заснування Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”) — єдиного вітчизняного машинобудівного підприємства, яке проектує та виробляє складну побутову техніку.

Враховуючи історичне та економічне значення для України, внесок підприємства в зміцнення машинобудівного потенціалу країни та у зв’язку з його 50-річчям, Верховна Рада України постановляє:

1. У 2013 році урочисто відзначити на державному рівні 50-річчя з дня заснування Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”).

2. Рекомендувати Кабінету Міністрів Україні:

у місячний термін з дня прийняття цієї Постанови утворити організаційний комітет з підготовки та проведення заходів щодо відзначення 50-річчя з дня заснування Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”);

у місячний термін з дня утворення зазначеного організаційного комітету розробити та затвердити план заходів, пов’язаних з відзначенням 50-річчя з дня заснування Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”).

3. Рекомендувати: Державному комітету телебачення і радіомовлення України організувати висвітлення в засобах масової інформації заходів, що проводитимуться у зв’язку з 50-річчям з дня заснування Донецького заводу холодильників (нині “Публічне Акціонерне товариство “НОРД”).

4. Контроль за виконанням цієї Постанови покласти на Комітет Верховної Ради України з питань промислової та інвестиційної політики.

5. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова Верховної Ради України

В.В. РИБАК

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.