Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Жена Павла Климца, которого держат в российском СИЗО, зачем-то устроила публичный срач с генпрокурором Украины

[10:30 06 июня 2019 года ]

Супруга бывшего “водочного короля Донбасса” Павла Климца Ольга опубликовала обращение к Юрию Луценко.

написала письмо Генпрокурору, просто так я никому не дам назвать Климца рейдером и порочить честь нашей семьи. Мы слишком долго не обращали внимания на “грязь” в сети, мы считали это не важно, пусть пишут, ведь мы знаем что это все не правда, но оказалось, кто пишет тот и прав, теперь и мы будем писать свою правду! У рода Климцов прекрасная история, прекрасное прошлое и уверена отличное будущее. Все Климцы во все времена честно работали 24/7 создавали, строили, верили, сотрудничали, никому не желали и не делали зла. Клевета не пройдет и не будет безнаказанной!

Генеральному прокурору України
Луценко Ю.В.

Шановний Юрію Віталійовичу!

Останні місяці наша родина живе дуже складним життям, з одного боку ми намагаємося захистити Павла Климця, який опинився в пасці в РФ і тільки Богу відомо, які труднощі ми самотужки долаємо, напевно ваша родина розуміє що таке чоловік, батько та дід за гратами? Ви розумієте, чи вже забули цей стан?

З іншого боку — поки що, мовчки, ми виносимо той бруд, який ллється на наше прізвище, на нашу родину, на наш бізнес, від брехливих, цинічних, ненадійних людей, чиї шахрайські дії, злочинні сценарії, публічна брехня — все направлене лише на те, щоб не віддавати нам борги — великі борги — 8 тисяч метрів квадратних.

Ми потерпаємо від родини Кулагіних — Оксани та Олексія — нікчем, яких фактично “створили” самі — своїми інвестиціями та добрим відношенням, зробили їх “великими бізнесменами” не звертаючи уваги роками на їх хворобливу гординю та підготовку до цього “кидка”. Олексій Кулагін, який колись втік з Луганська, а до того був чиновником, який землю там розподіляв, був взятий нами на роботу в ті далекі часи, коли проект “ЖК “Чайка” починався, виконробом — наглядати за будівельниками та будувати будинки. До червня 2018 року — до моменту, коли прийшов час віддавати борги, чета Кулагіних не заперечувала, що він інвестор, приходила на його ювілей, дарувала подарунки та визнавала чомусь його місце та роль у “проекті ЖК “Чайка”. Я впевнена, що рано чи пізно їх створені “публічні бульбашки” луснуть а їх злочинні дії знайдуть свою оцінку. Задайте пане Прокуроре, як побачите Кулагіних просте питання “Чому ж вони на своєму ресторані “Чайка” ще в далекому 2006 році” зробили барельєф Климцю?

Ми потерпаємо від публічних наклепів людей, які напевно мали змогу та мотив щоб і організувати проблеми Климцю у Москві, винайшли напевно сценарій, як його заманити туди та підставити, Кулагіни Оксана та Олексій, які були нашими друзями, отримали від Климця гроші, як від інвестора на реалізацію проекту ЖК “Чайка” а згодом, створили навколо себе фактично організоване злочинне угрупування та безсоромно, прикриваючись мешканцями ЖК “Чайки”, відчувають себе там майже Богами, вважаючи що їм вже не треба віддавати борги, що можна “кинути” інвесторів.

Ані підписані договори, ані Закони їм не “указ”. Бачити як ці нечесні та брехливі люди хваляться підтримкою Генерального прокурора я не можу спокійно. Я вимушена захистити честь свого чоловіка та нашої родини. Напевно, мій чоловік не стане генпрокурором та міністром внутрішніх справ, а я не стану представником Президента у парламенті, бо ані мені ані йому цього і не треба, але нам треба щоб ми принаймні були почутими та не були безпідставно облиті брудом.

Достовірна інформація — це перевірена інформація, яка отримана з різних джерел, як міг Генеральний прокурор України повірити “на слово” що Павло Климець “рейдер” та розповсюдити інформацію у Фейсбуці на своїй сторінці? Фактично ввести в оману стільки людей? Мій чоловік — Павло Климець не рейдер! Він не тільки не рейдер, він не організовував “мийки”, як казав та писав, напевно, ваш “новий товариш” пан Олексій Кулагін, якому ви повірили судячи з усього просто “на слово”. Наша компанія не є нелегальною. Чи ви не знаєте, що усю тінь у державі завжди очолюють чиновники? Мій чоловік не чиновник та не високопосадовець.

Я не можу зрозуміти, навіщо ви підвередили своїм постом у фейсбуці неправду? При чому настілки брехливу неправду, яку продукує родина Кулагіних, не стидаючись нічого. Вони хваляться, що створили на Чайці “прекрасне місце”, а, усі мешканці — насправді законні власники, стають їх заручниками, заручниками їх особистого господарчого конфлікту та тільки оплачують їх безбідне існування. Кулагіни самі не мешкають на Чайці! Вони під супроводом охорони працюють в розташованих там офісах, там їх бізнес, їх “кишенькова” охоронна фірма, яка захищає їх і від мешканців в тому числі. Їх керуюча компанія, яка нараховує тарифи, як забажає, бере плату за охоронні послуги, що заборонено законом, створюють перепони мешканцям у створенні ОСББ, хоча Закон надає людям це право, лякають людей кримінальними справами та чинять розправу над будь-ким, хто дозволяє публічно виказати певні зауваження щодо того, що в ЖК “Чайки” створили місто для кріпаків — безправних мовчазних підлеглих, які мають платити за все що забажають Хазяї.

Оксана та Олексій Кулагіни — депутати Петропавлівсько-Борщагівської сільскої ради, які не сплатили пайову, які усю сільську раду не стидаючись називають “колхозом”, змінили ДПТ не побудували ані школи ані дитячого садочка, які обіцяли у своїх рекламних буклетах. Зрештою, Кулагіни винайняли “Антирейдерський союз України”, щоб остаточно залякати мешканців, зривати збори співвласників багатоквартирних будинків, лити бруд на усіх, хто має сміливість поставити питання — а за що ми платимо? А чому ваша кишенькова охорона та керуюча компанія формує платіжки як заманеться? То це якась ДНР та ЛНР в окремо взятому селі, де шахраї створили собі фінансовий потік від справжніх власників комплексу — людей, які придбали квартири, створили собі рай, прихопивши землю, за рахунок людей, які вимушені оплачувати будь які рахунки без можливості їх оскаржити?

Чи ви почули другу сторону? Чи намагалися її почути? Чи може треба було запитати людину, якого назвали “рейдером”, людину, яка сидить за гратами що відбувається? Спитати у мене, чи у його помічників чи партнерів? Чи якщо людина за гратами, то можна безкарно поливати її брудом і “ставити хрест” на його позиції? Чи подобалось Вам, коли ви були у в'язниці, що вас поливали брудом в ЗМІ та кабінетах? Мабуть , забули вже — ви зовсім інша людина і інша родина, ніж були тоді, дійсно багато часу сплило та багато чого змінилося.

Компанія ОЛІМП — велика українська компанія, колись навіть лідер ринку, яка цього року відмітила 19 років свого існування, яка є великим платником податків, має майже 3000 співробітників, збудувала великі нові підприємства — 4 великих заводи у Харківській області, до речі, в ті часи, коли губернатором був Арсен Аваков. Він будував підприємства “з нуля” без жодної підтримки держави, тоді, коли інші лише використовували старі потужності на підприємствах не інвестуючи в нове. Він був першим, хто побудував виробничий кластер та намагався це зробити пріоритетом економічної політики — індустріальні парки, які зараз подають як “нову ініціативу”. Останнім часом Климець заснував “Інститут вільних економічних зон” щоб підняти економіку України, надати їй ефективні інструменти та поділитися позитивним досвідом, який бачив в усьому світі.

Усі роки існування компанії, ми мали нескінчений “потік” людей різних форматів, різних посад, різного політичного кольору, які просили гроші — спонсорські та благодійні гроші, звіт за які не візьмеш потім, — то на спортивні змагання, то на підтримку дітей чи інвалідів, то на будівництво “лікарень майбутнього”, то просто треба на “благоє дело”, нікого з “просящих” ніколи не засмучувало, що він “донецький” чи “регіонал у минулому”, не має сенсу да немає часу перелічувати, якої кількості людей був потрібен Климець — коли він ставав “Людиною року” та був учасником багатьох рейтингів найкращих. Так багато людей були друзями. Але пам'ять, нажаль, коротка, у багатьох.

І я б може не зверталася до вас, якби не було у вашої родини особистої історії стосунків з Климцем, якби я не знала, що коли ви були у Лук'янівському СІЗО він намагався неодноразово передати вам передачі та підтримати вас, хоча у ті часи для нього це було небезпечно.

Я не знаю що я можу тепер у вас попросити, але я прошу отримувати інформацію від обох сторін господарчих конфліктів, конфліктів де предмет спору тільки гроші — в нашому випадку, які завинив Кулагін моєму чоловіку. Я прошу вас дійсно розібратися, що там за ОЗУ створила родина Кулагіних, використовуючи мешканців заради “прикрити” свої ганебні справи. А може ще прошу вибачитися перед моїм чоловіком, коли повернеться, а він обов'язково повернеться.

Напомним, в начале апреля в Москве был задержан бывший депутат Верховной Рады Украины, украинский бизнесмен Павел Климец. Его задержали по подозрению в даче взятки в особо крупном размере.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.