Rambler's Top100
НОВОСТЬ

“Еквітестлаб” має амбітні плани виходу на європейський ринок, — директорка Анна Юрчук

[18:15 08 июня 2023 года ]

Вже 17 видів наборів медичних ІФА-тестів компанії “Еквітестлаб” отримали маркування CE — пройшли реєстрацію в ЄС згідно Директиві 98/79/ЕС.

Про потенціал українських виробників, які долають технічні бар’єри для експорту товарів в Європу, в інтерв’ю польському Forbes розповіла Анна Юрчук, CEO Еквітестлаб (український виробник ІФА-тестів для діагностики ТМ EQUI).

За її словами, компанія має амбітні плани виходу на європейський ринок: “Для польського ринку у нас сертифіковані набори ІФА для діагностики на хелікобактер, гепатити, урогенітальні інфекції, COVID-19”.

За більше року другої фази війни з росією “Еквітестлаб” вдалось нормалізувати роботу виробництва та відновити бізнес.

“Важко було у перші місяці вторгнення росіян, замовлень не було, частина колективу роз'їхалась. Але ми зберегли команду.

За рік компанія повністю укомплектувала персонал, на заміну тих спеціалістів, які стали вимушеними біженцями. За оцінками керівниці, український ринок відновися на 70% до рівня, який був перед нападом росії.

“Зараз дуже популярні скрінінгові тести на гепатити при дослідженні донорської крові, якої через військові дії потрібно дуже багато. Є попит на тести ІФА для інфекційних хвороб. Нам довіряють державні контракти з військово-медичними шпиталями, в яких лікують поранених українських воїнів, центральними клінічними лікарнями, національними науковим інститутами. Працюємо з великими мережевими діагностичними лабораторіями. Крім того, ми постачали продукцію в країни Середньої Азії, Кавказу (Грузія, Азербайджан), Молдову. Ведемо перемовини з замовниками з Південно-Східної Азії та Африки”, — описала вона кон’юнктуру ринку ІФА-тестування.

Український виробник“Еквітестлаб” з 2017 року спеціалізується на розробці та виробництві медичних виробів для діагностики in vitro під ТМ EQUI. Компанія налагодила виробництво 65 видів тест-систем на проведення імуноферментного аналізу (ІФА) для діагностики 21 різновиду інфекційних, паразитарних хвороб та алергії. Система управління якістю сертифікована за ISO 13485.

За період воєнного стану “Еквітеслаб” сплатив в державний бюджет 2,25 млн грн.

У 2022 році менеджмент компанії заснував благодійний фонд “ЕКВІ”. Фонд допомагає бійцям ЗСУ та постраждалим внаслідок бойових дій.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.