Rambler's Top100
НОВОСТЬ

“Украинская правда” возмущена намеками, что подмахивает Ринату Ахметову и Вадиму Новинскому

[10:10 13 сентября 2021 года ]

Главред “Украинской правды” Севгиль Мусаева решила прокомментировать интервью своего хозяина Томаша Фиалы.

Зранку вирішила подивитися Рандеву Yanina Sokolova із Томашем Фіалою, очікуючи на запитання про УП.

Тепер не можу залишити це інтерв’ю без коментарів

1. В одному із перших запитань Яніна стверджує, що УП — збиткове видання. Це не так.

До 2005 року “Українська правда” існувала за рахунок донорських коштів. Але після Помаранчевої революції, коли рекламодавці перестали боятися, ми почали заробляти на рекламі.

Цих грошей вистачало на заробітну плату та оренду офісу, за останні 16 років УП НІКОЛИ ! не була збитковим виданням.

Насправді, це одна із історій успіху на українському медіаринку, коли журналістам вдалося не просто створити медіа, але і забезпечувати його існування, розвиток та впливовість. І збільшити свою аудиторію від 20 до 1-1,2 млн читачів на день, а команду від 5 учасників до 70.

2. У запитанні Яніна згадує про два інтерв’ю із Вадимом Новинським та Олегом Поповим, натякаючи на лояльність УП до Ахметова. Це мене шокувало взагалі.

Наш спеціальний репортер, один із найкращих журналістів з енергетичної тематики Дмитрий Рясной домовлявся про інтерв’ю із Поповим кілька років, оскільки той їх просто не дає. Це був суперексклюзив, на який посилалися усі притомні ділові видання в країні. Яніно, ви точно читали це інтерв’ю, стверджуючи про “позитивну тональність”?

Щодо інтерв’ю із Новинським Roman Kravets — влітку активно обговорювався законопроєкт про олігархів і на планірці виникла ідея поговорити з кимось із представників крупного капіталу, які теоретично можуть підходити під ці критерії. Аби зрозуміти реакцію з їхнього боку. Погодився Новинський. Це щодо актуальності.

До речі, у Рандеву на 5 каналі нещодавно були щонайменше два представники “Голосу” — Ярослав Железняк та Рустем Умєров. Чи подумала би я, чи хтось із журналістів УП, що це може свідчити про лояльність Яніни до Голосу? Чи будувати ще більш конспірологічну версію, згадуючи власника 5 каналу, опозицію і т.д і т.п.

Тому що стілець зазвичай це просто стілець. І не варто шукати чорну кішку у темній кімнаті. Чи наступного разу просто запитати мене чи будь-кого з команди УП.

І наостанок — ніхто з УП ніяким чином не погоджує свої творчі плани із власником, про що Томаш Фіала неодноразово сказав в інтерв’ю. Редакційна політика УП залишається незмінною і будь-хто може ознайомитися із Принципами та правилами журналістів нашого видання та Редакційною угодою, яку ми підписали із Томашем 26 травня 2021 року. 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.