Rambler's Top100
НОВОСТЬ

УПЦ США зібрала близько 2,2 мільйона доларів для допомоги українцям

[15:50 16 июня 2022 года ]

Станом на 14 червня 2022 року Українська Православна Церква США (Вселенського патріархату) зібрала 2 195 472 доларів США на благодійну допомогу Україні. Про це повідомляє сайт УПЦ США.

Від початку війни в Україні Українська Православна Церква США зробила ряд активних кроків, щоб забезпечити необхідну матеріально-технічну підтримку народу України. Тисячі людей та лідерів громад відвідали Духовний центр Церкви в Саут-Баунд-Бруку, штат Нью-Джерсі, зробивши матеріальні та фінансові пожертви на підтримку постраждалих, переміщених та поранених людей України.

Парафії УПЦ США ​​з усіх Сполучених Штатів Америки пішли за прикладом Національного духовного центру і почали збирати та відправляти медичні, матеріально-технічні, продовольчі припаси народу України. 

“Ми справді благословенні прикладами відданого духовенства та мирян Церкви, які невтомно присвячують себе служінню в Ім’я Христа. Усім їм — ми висловлюємо найщирішу вдячність і молимося за подальший успіх їхньої благодійної діяльності”, — зазначили в УПЦ США.

УПЦ США вже надіслала $685 947 доларів  на підтримку різноманітних гуманітарних проєктів в Україні, Польщі та Туреччині.

У зазначену суму входить спонсорство наступних програм:

  1. Матеріально-технічне відвантаження гуманітарної допомоги (продукти харчування, одяг, предмети гігієни, медичні товари, постільна білизна), наданої громадськістю.
  2. Для надання найнеобхіднішої гуманітарної допомоги в місцях, де нищівні атаки ворога знищили інфраструктуру та життя: міста Буча та Ірпінь, здійснено фінансовий внесок Православній Церкві України у розмірі 100 тис. доларів.
  3. Надано фінансову допомогу з перевезенням гуманітарної допомоги через Туреччину на суму 20 тис. дол.
  4. Закуплено та доставлено різноманітні медичні засоби, такі як: аптечки для травм, шприци, трубки для годування, інтубаційні набори, респіраторне обладнання, хірургічне обладнання та різноманітні безрецептурні ліки на суму 30 тис. дол.
  5. Надано фінансову підтримку на закупівлю води та продуктів харчування в Харківській області на суму 75 тис. дол.
  6. Профінансовано закупівлю 27 медичних автомобілів для мобільних військових частин та польових госпіталів на суму 240 тис. дол.
  7. Профінансовано закупівлю та перевезення понад 11 000 пасхальних кошиків та припасів для бійців Збройних Сил України у тісній співпраці з Православною Церквою України на суму 65 000 дол.
  8. Профінансовано закупівлю мобільних пральних та сушильних машин для центрів для біженців на суму 10 000 доларів США для використання в різних містах України
  9. Надано допомогу маріупольським біженцям у розмірі 75 тис. дол
  10. Надано фінансову підтримку біженцям Донбасу в розмірі 25 тис. дол
  11. Профінансовано літній табір для дітей 100 поранених солдатів у Туреччині на суму 20 тис. дол.
  12. Надано фінансування на закупівлю мобільних обігрівачів для Збройних Сил України на суму 25 тис. дол.

УПЦ США ​​з початку війни в Україні працює над наданням критичної допомоги тим, хто її найбільше потребує. 

Завдяки благодійним програмам, та індивідуальним парафіяльним проектам, УПЦ США фізично перевезла тонни матеріально-технічного постачання людям як всередині України, так і переміщеним у сусідніх країнах. 

Зібравши понад 2,1 мільйона доларів, УПЦ США ​​продовжує фінансувати матеріально-технічні медичні та продовольчі доставки в різні куточки України.

Будь ласка, відвідайте вебсайт УПЦ США, щоб отримувати останні оновлення про гуманітарні зусилля та продовжуйте підтримувати УПЦ США в гуманітарній ініціативі допомоги українцям.

Нагадаємо, раніше вантаж іграшок від УПЦ США дістався дітей зруйнованих районів України. Також предстоятель ПЦУ освятив автомобілі для ЗСУ закуплені благодійниками із УПЦ США.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.