Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Tribuna.com зібрала близько 60 тис. грн для полку “Азов”, розігравши бутси Зінченка

[16:20 08 сентября 2022 года ]

Спортивне видання Трибуна провело знаковий розіграш, під час якого зібрало майже 60 тисяч гривень, які спрямували на допомогу полку “Азов”. Лотом стали бутси відомого футболіста Збірної України та “Ман Сіті”, півзахисника Олександра Зінченка. Особисту річ відомого спортсмена прикрашали надпис Stop War та автограф.

 

Як проводили благодійний аукціон?

Благодійний аукціон був реалізований за підтримки “Прозорро.Продажі”. У квітні 2022 року протягом тижня всі охочі мали можливість взяти участь, заповнивши просту онлайн-форму. В результаті розіграшу було визначено переможця (ним став користувач на ім’я Іван), а всі зібрані гроші спрямували на закупівлю тепловізорів для полку “Азов”.

Також до реалізації допомоги українським військовим була залучена волонтерська організація Ukraine Alive 2022. Саме в неї передали гроші організатори. До речі, серед волонтерів Ukraine Alive є також і співробітники видання Трибуна. Особливість цієї організації — в тому, що можна бути впевненим у безпосередньому й максимально швидкому надходженню грошей на потреби українських бійців.

Благодійна й волонтерська діяльність видання Трибуна в умовах війни

Від початку повномасштабного вторгнення представники Tribuna.com заявили про себе як про справжніх патріотів, готових всебічно підтримувати Україну на шляху до перемоги — й фінансово, й інформаційно, й навіть на полі бою.

Одним із найпопулярніших і найефективніших варіантів збору коштів на базі видання Трибуна став розіграш трофеїв та особистих речей від легендарних фігур українського спорту. Така діяльність допомогла підтримати українських військових, їхні родини та простих громадян, які постраждали від російської агресії.

Окрім твердої проукраїнської позиції, Трибуна також заслуговує на увагу завдяки цікавому й усебічному висвітленню спортивних подій України та світу. Найцікавіші інтерв’ю, ексклюзивні репортажі, найгарячіші новини, корисна інформація для вболівальників — усе це зібрано на ресурсах Трибуни, в тому числі на сайті, YouTube- та Telegram-каналах та в мобільному застосунку.

Ще одна визначна риса — видання дозволяє не просто читати або переглядати відео, але й бути активним учасником обговорень і навіть просувати свої думки в блозі кожному з читачів.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.