Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Стало известно, кто управляет Антимонопольным комитетом Украины

[09:40 12 июля 2021 года ]

Экс-госуполномоченная Антимонопольного комитета Агия Загребельская рассказала о нынешних раскладах в АМКУ.

Сьогодні з дев’яти членів Антимонопольного комітету Володимир Зеленський призначив 7. Восьму — голову АМКУ — призначив парламент. Та дев’ята посада (заступник голови) залишається вакантною.

Чиї це люди?

З восьми троє — люди Володимира Зеленського. Це:

- голова АМКУ Ольга Піщанська — його сусідка, подружка першої леді та дружини Баканова, на її сестру була оформлена віла Зеленських в Італії;

- перша заступниця Музиченко Ольга — подружка голови, єдине місце роботи до АМКУ — юрисконсультом на фірмі свого чоловіка, який є одним з фігурантів у справі про розкрадання цукру з державного аграрного фонду на суму 300 млн грн;

- державна уповноважена — Ірина Копайгора, яка є донькою викладача Зеленського в інституті, в якому працює батько Зеленського.

Четвертого ми вважаємо людиною Коломойського. Це Сергій Тищик. Висновок базується на минулих місцях роботи Сергія, аналізі роботи в АМКУ, колі спілкування та інсайдах з кримінальних проваджень.

У Ахметова також є своя людина в АМКУ. Це п‘ята членкиня — Анжеліка Коноплянко. Її рідний брат працював у компаніях Ахметова, а після перемоги Зеленського на виборах перейшов до державного Укренерго на один з пріоритетних для ДТЕКу Ахметова напрямків роботи.

Шостий — виходець зі Служби безпеки та ми титруємо його як людину Баканова. Це Богдан Горобець. Згадайте, що Ольга Піщанська, Олена Зеленська та дружина Баканова подружки, і зрозумієте, чому людина Баканова з’явилася в керівництві АМКУ.

Сьома Ольга Нечитайло — “випускниця” БРДО, яка зайшла в АМКУ ще в 2019 по квоті Олексія Гончарука та досі там залишилась, бо без зайвих питань голосує як скажуть і про цьому трішки рятувала репутаційно “родинний клан” невипадково призначених своїм брдошним минулим. Але кредит репутації вже вичерпано, тому подивимось, що з нею буде далі.

І восьма остання, вона ж друга заступниця голови АМКУ — Наталія Буроменська. Ми її пов’язуємо з Ложкіним та Пінчуком. Її чоловік в Харкові є власником єврейського культурного центру, а вона намагалася потрапити в парламент у списках партії “Голос”.

Корупційний законопроєкт про псевдореформу АМКУ 5431 писали саме ці люди. Та саме їм парламент хоче дозволити і далі нічого не робити, тільки вже легально, та отримувати за це з державного бюджету в 10 разів більші зарплати ніж сьогодні.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin
[2021-07-13 09:41:03] [ Аноним с адреса 77.111.245.* ]

Это давно всем известно. Ааа. Вам вижу нет. Думаете Зеленский? Не угадали. Ахметов. И можете прыгать хоть до усра-ки чтоб доказать обратное.

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.