Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Стало известно, как “Голос” подмахивал Ринату Ахметову в вотчине “Метинвеста”

[10:00 25 мая 2021 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин прокомментировал свежее неголосование фракции “Голос” в парламенте за законопроект о предотвращении, уменьшении и контроле загрязнения, возникающего в результате промышленной деятельности.

Так, їх саботування голосування найважливішого екологічного законопроекту №4167 дійсно стало для всіх шоком. Хоча, якщо чесно, цього треба було чекати...

Чому? Все дуже просто. На останніх місцевих виборах була дуже конкретная і показова ситуація про те, як локальні представники партії “Голос” у частині міст просто зливали місця членів комісії під олігархов.

Коли в Маріуполі виникла саме така ситуація, моя команда вмовила мене “не виносити сміття з ізби”, бо “там багато хороших людей в Голосі”.

Але, показове саботування екологічно №4167 мене просто змусило розповісти зараз, як воно було у нас під час виборів.

На тих виборах ,”Сила людей” не мала обов`язкової квоти для членів міської комісії, тому ми звернулися до “Голосу” (точніше він перший до нас, бо йому потрібні були квоти в інших містах) з прохання ввести нашу людину від них до міської ТВК.

Вони погодилася, що було логічно вважаючі той факт, що в Маріуполі вони не йшли на вибори.

Ми поставили від себе мега-порядну людину Яна Граборова, яка мала практичний досвід роботи на виборах та дуже фахова у цій справі.
Всі інші члени комісії на той момент майже від усіх партій були ПРЕДСТАВНИКАМИ ЗАВОДІВ.
І під час перших засіданнь при спробі більшості в комісії протиснути рішення про друк бюллетеней в ахметівському “Приазовському робочому”, наша Яна була єдиним членом комісії, який був проти і наполягав на конфлікті інтересів!
І що було через декілька днів після цього?
Правильно — “несподіванно” представник “Голосу” від Донецької області Юлия Гакова без будь-якого пояснення та попередження нашого члена комісії та нас — ЗМІНЮЄ нашого представника на... барабанна дріб... на представника заводів! І замість Яни, членом ТВК стає чоловік секретаря цієї комісії, з якою і був конфлікт у нашого представника щодо друку у “Приазовському робочому”!
На наші запитання #ЩоСталося в “Голосі” починають нести якусь яхінею про те, що наша Яна — “представник Коломойського”, при цьому ніяк це не доводячи. Мало того, це ж наші ризики, бо саме ми приймаємо участь у виборах в Маріуполі.
Всі мої спроби переконати Ярослав Железняк та Кіра Рудик закінчилися нічим. Люди Ахметова так і представляли “Голос” в виборчій комісії Маріуполя до кінця виборчого процесу.
Після виборів, та нашої перемоги в Маріуполі, Ярослав Железняк в особистій переписці написав мені, що вони в курсі, що Юлія Гакова злила комісію під Ахметова. Упс.
Я подумав, що вони зробили висновки, але...
Через пів року “Голос” виставляє Юлію Гакову на довибори в ВР по Донецькій області. Я був в ярості, але стримався, бо в “Голосі” є дійсно багато мегакласних людей.
Але оце голосування по 4167 мене просто добило. Цинічно те, що Ярослав Железняк сам з Маріупою і прекрасно знає що таке жити в САМОМУ БРУДНОМ МІСТІ УКРАЇНИ (за показником ІЗА). Мене дивувало, що часто буваючи у місті, Ярослав не знаходив часу зустрітися з нашою командою, яка опікується вже 9 років проблемами промислового забруднення, але майже кожного разу знаходив час на зустрічі з мером Маріуполя, який прямо пов`язаний з Ахметовим.
Більше питань не маю.
Ярослав Юрчишин, Сергій Притула — “Голос” не моя партія, хоча я сам та майже всі мої друзі голосували за неї у ВР на останніх виборах.
Але, якщо ВИ не викините з неї політичних кар`єристів, то скоро від цієї партії не залишеться нічого окрім пустого звуку.

 

 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.