Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Сегодня в Киеве будут пикетировать офис Рината в рамках солидарности с горняками Кривого Рога

[09:40 14 мая 2014 года ]

14 мая в 13:00 профсоюзные и левые активисты проведут акцию солидарности с криворожскими горняками около столичного офиса компании System Capital Management Рината Ахметова по адресу улица Десятинная 3-а.

В заявлении активистов сказано: “Робітники підприємств, що входять до груп “Приват”, “Метінвест” та “Євраз” і розташовані на території Кривого Рогу, вимагають підвищення заробітної платні. Свої вимоги вони обґрунтовують девальвацією гривні, внаслідок чого збільшились доходи власників, які експортують продукти праці робітників за кордон. Тим часом, для самих робітників зниження валютного курсу означає підняття цін на споживчі товари та послуги. 11 травня ц.р. у Кривому Розі відбулась хода за участі незалежних профспілок ПАТ “Криворізький залізорудний комбінат” і ПАТ “Євраз Суха Балка”.

Незважаючи на кризу, в Україні продовжують функціонувати і приносити прибуток своїм власникам підприємства гірничо-металургійного комплексу. Праця на них сповнена ризиків для здоров’я, шкідливих факторів та виснаження. Оброблені природні блага, що належать всім нам, продаються конкретними особистостями за кордон; а тим, хто безпосередньо створює продукт, хто щодня ризикує здоров’ям, втрачає кінцівки, дихає шкідливими випарами — їм і не думають підвищувати зарплатню.

Ми, представники незалежної студентської профспілки “Пряма дія”, Автономної спілки трудящих, соціалістичного об’єднання “Ліва опозція” та незалежні активісти, виходимо до офісів груп компаній, що належать Ахметову та Коломойському у Києві, щоб засвідчити, що підтримуємо криворізьких трудящих у їхній боротьбі за достойне життя.”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.