Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Сегодня профсоюз одной из электростанций Рината Ахметова выяснит у Юлии Тимошенко, когда его наконец посадят

[09:00 12 ноября 2018 года ]

Профсоюзный комитет Бурштынской ТЭС, которая входит в “ДТЭК Захидэнерго”, опубликовал в Facebook анонс встречи с Юлией Тимошенко.

Так ахметівці спостерігають за працівниками Ладижинської ТЕС. Фото з камери спостереження додається. Обладнання не видно, а працівники, як на “долоні”.

Так вони порушують закон (ст.307 ЦК) у всьому. Думаю, що у березні 2019 р. прийде новий президент. Ахметова посадить, а електростанцію забере у державну власність. Завтра 12.11.18 у м. Бурштині на площі (біля фонтана) об 18:00 год. виступає Тимошенко. Ми у неї запитаємо: чи готова вона посадити Ахметова та забрати у нього те майно, яке йому зрадник України Азаров подарував на день народження 21.09.11 (на 45 років) розпорядженням Кабінету Міністрів № 930-р. Тобто, Азаров, який підозрюється за ст.111 (державна зрада) Кримінального кодексу подарував Ахметову на 45 років (21.09.11) 45 % акцій Західенерго.

Виникає питання: чому до цього часу не забрали це майно назад?

Чому 18.08.17 додатково йому “продали” 25 % + 1 акцій Західенерго за смішною ціною 5 доларів США (130,46 грн.)?

Чому у всіх дрібних акціонерів забрали акції Західенерго за 5 доларів (130,46 грн.) у той час, коли залишкова вартість цих акцій становить 1370 грн.? Тобто у 10 разів більша.

10.01.12, коли мова йшла за 45 % акцій, то їх ціна була 41 долар (це за Януковича). У 2007 р. за Тимошенко ціна однієї акції була 100 доларів та курс долара 4,75 грн. (у травні 2007 р.). Балансова (залишкова) вартість Західенерго 17 млрд. грн. Якщо розділити на 12,9 млн. акцій, то виходить, що 1 370 грн. Тобто, у держави (25 % акцій) та у дрібних акціонерів їх забрали за 5 доларів (130,46 грн.), тобто у 10 разів менше, ніж залишкова вартість усього Західенерго і у 20 разів менше, ніж було у травні 2017 р. І це в порушення ст.41 Конституції.

“Стаття 41. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності.

Право приватної власності набувається в порядку, визначеному законом.

Громадяни для задоволення своїх потреб можуть користуватися об'єктами права державної та комунальної власності відповідно до закону.

Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним.

Примусове відчуження об'єктів права приватної власності може бути застосоване лише як виняток з мотивів суспільної необхідності, на підставі і в порядку, встановлених законом, та за умови попереднього і повного відшкодування їх вартості. Примусове відчуження таких об'єктів з наступним повним відшкодуванням їх вартості допускається лише в умовах воєнного чи надзвичайного стану.

Конфіскація майна може бути застосована виключно за рішенням суду у випадках, обсязі та порядку, встановлених законом.

Використання власності не може завдавати шкоди правам, свободам та гідності громадян, інтересам суспільства, погіршувати екологічну ситуацію і природні якості землі.”
А тепер на сайті Верховної ради подивіться (за посиланням:
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11421 проект — результати голосування — останній восьмий пункт — рішення прийнято), як депутати голосували за закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення рівня корпоративного управління в акціонерних товариствах” від 23.03.17 №1983-VIII, який доповнив розділ XI закону “Про акціонерні товариства” новими ст.65-1-65-5, які дозволили олігархам грабувати власний народ.

Всі депутати, які голосували “ЗА” закон №1983-VIII автоматично “пограбували” власний народ, який тих “ЧМИРІВ” туди і вибрав, і які від імені свого народу їх всіх “кинули”. Тобто, на майбутніх виборах за тих депутатів, які голосували “ЗА” не треба ніколи голосувати і за їхні партії також, а це депутати із таких фракцій: майже весь “Блок Петра Порошенка”, майже весь “Народний фронт”, менша частина (14 голосів із 47) “Позафракційних”, майже вся “Самопоміч”, частина (7 голосів з 26) “Партії Відродження”, частина (9 голосів з 20) “Партії Батьківщина”, (14 голосів з 20) партії “Ляшка”, (6 голосів з 19) група “Воля народу”.

Народ має знати своїх “ЧМИРІВ”, яких сам же і вибрав та яких треба занести у Чорний список до сьомого коліна.

Голова профкому Бурштинської ТЕС

Карвацький Руслан

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.