Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Прячущийся в Монако Константин Жеваго решил поиздеваться над украинцами

[08:55 14 октября 2022 года ]

Объявленный в международный розыск владелец Ferrexpo, бывший народный депутат Константин Жеваго решил поздравить украинцев с Днем защитника на сайте своего телеканала.

Шановні захисники та захисниці України!

Ми відзначаємо державне свято, День захисників і захисниць України, у світлий та святий день Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх часів вважається заступницею нашого народу.  Це день, коли ми шануємо героїзм, мужність та самовідданість захисників нашої держави.

У це Свято й щоденно українці згадують тих, хто в тяжкий час захищав і продовжує захищати нашу землю. Схиляємо перед вами голови та вчимося мужності та самопожертви. Ваш щоденний подвиг назавжди залишиться взірцем любові до України. 

Сьогодні ви відстоюєте незалежність та територіальну цілісність нашої держави на полі бою. Ваші подвиги — це школа виховання для наступних поколінь, приклад патріотизму та свідомості кожного громадянина, підтвердження єдності нашого народу.

Бажаю вам надійного тилу, незламності духу, міцного здоров’я, здійснення всіх ваших мрій, високих досягнень у нелегкій праці на благо держави. Нехай усі українські родини дочекаються своїх героїв та героїнь, нога ворога більше ніколи не ступить на нашу землю, і ми всі разом відбудуємо нашу неньку!

Нехай після нашої обов’язкової Перемоги спокій та тепло сердець оселяться у ваших домівках і над ними завжди буде мирне небо!

Сил та наснаги українським воїнам! І вічна пам’ять полеглим героям!

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.