Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Прокуратура подозревает директора по корпоративной безопасности “Нафтогаза” в связях с “ДНР”

[08:45 14 апреля 2016 года ]

Внефракционный народный депутат Виталий Куприй рассказал в Facebook об уголовном производстве, открытом против бывшего начальника милиции Донецкой области Константина Пожидаева.

“Прокуратура підозрює директора з корпоративної безпеки НАК “Нафтогаз України” в причетності до “ДНР”!

Прокуратура Донеччини відкрила кримінальне провадження щодо неналежного виконання своїх службових обов’язків колишніми начальниками поліції та СБУ в Донецькій області Костянтином Пожидаєвим і Валерієм Івановим.

За інформацією правоохоронців саме їх дії сприяли створенню терористичної організації “ДНР” і призвели до окупації її представниками частини території Донецької області.

Нагадаю, під час масових заворушень у Донецькій області в квітні 2014 року Пожидаєв та Іванов, маючи достатньо влади, службових повноважень, величезну кількість підпорядкованих співробітників органів внутрішніх справ і СБУ, що у декілька разів перевищувала чисельність сепаратистів, що вчиняли громадські безпорядки та захват адміністративних будівель, не виконували своїх службових обов’язків.

Їх службова недбалість призвела до вбивств, викрадень і побиття наших громадян, захвату адміністративних будівель і розкрадання державного майна.

Зі ЗМІ мені стало відомо, що зараз Пожидаєва призначили на посаду директора з корпоративної безпеки НАК “Нафтогаз України”.

Хочу наголосити, що мова йде про людину, яка:

— підпадала під дію Закону України “Про очищення влади” та в подальшому була звільнена з органів ОВС на цій підставі;

— під час Революції Гідності, будучи начальником ГУМВС України в Кіровоградській області, застосував заходи щодо розгону так званого “Кіровоградського Майдану”;

— досить тривалий час працювала в бізнес-структурах олігарха Ріната Ахметова, який на початку конфлікту на Донбасі закликав органи державної влади України на переговори з сепаратистами;

— можливо працювала на російські спецслужби, оскільки згідно чисельних повідомлень ЗМІ, Пожидаєв після здачі сепаратистам і злочинцям Донецької області та звільнення з органів ОВС на підставі Закону України “Про очіщення влади” поїхав “відпочивати” до окупованого російськими військами АР Крим.

Для мене є абсолютно незрозумілим рішення про призначення цієї людини на таку відповідальну посаду.

Сподіваюсь на професійне розслідування та справедливе покарання для поплічників сепаратистів.”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.