Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Профком Бурштынской ТЭС утверждает, что на 45-летие Ахметова Азаров подарил ему 45% “Западэнерго”

[16:00 02 августа 2018 года ]

Профсоюзный комитет Бурштынской ТЭС, которая входит в состав “ДТЭК Западэнерго”, рассказал в Facebook о ходе голодовки главы профкома “ДТЭК Энерго”.

“Вже 4 (четвертий) день (починаючи з 30.07.18 по даний час) продовжує голодувати голова профкому ТОВ “ДТЕК ЕНЕРГО” Мадій Сергій Іванович. Детеківці заборонили носити йому ВОДУ. Так, нині (02.08.18) вони (детеківці) заблокували перепустку Бойко Олександру, який носив воду Мадію Сергію.

Адвоката, якого найняв собі Мадій Сергій Іванович не пускають до нього.

Таким чином детеківці порушили ст.48 Конституції та “жаліють” води голодуючому:

“Стаття 48. Кожен має право на достатній життєвий рівень для себе і своєї сім'ї, що включає достатнє харчування, одяг, житло.”

Детеківці, як колишні енкаведисти позбавляють права на ВОДУ. Як у кінці 40 (сорокових) років (після війни) енкаведисти перебиралися у бандерівців та травили колодязі, так нині детеківці не дають можливості людині попити ВОДИ. Так детеківці порушують закон в усьому. Мадій Сергій Іванович є інвалідом 3 (третьої) групи, а детеківці змусили його перейти на “сухе голодування”, оскільки позбавили ВОДИ. Вони йому також відключили світло та ліквідували логін та пароль на комп’ютері, щоб він не мав можливості повідомляти про всі беззаконня детеківців. Виникає питання: куди дивиться Уповноважений Верховної ради з прав людини, президент — гарант Конституції?

Під носом у них у м. Києві на вул. Львова Толстого, 57 (біля залізничного вокзалу на 16 поверсі, кімната 30А) твориться грубе порушення закону, а влада нічого не робить. Кажуть, що детеківці та енкаведисти це одна банда. Тобто, всі десять теплових електростанцій, які вкрав Ахметов з допомогою Азарова належать не йому (Ахметову), а Путіну та російському капіталу. Ахметов просто підставна особа, а енергетична безпека держави Україна належить москалям. Майже всі менеджери-детеківці закінчили МГУ (московський універ). І методи роботи з людьми, які їм чинять опір також московсько-енкаведиські. У кабінеті де знаходиться Мадій Сергій Іванович немає вікон і він не бачив Сонця вже четвертий день.

Нагадую, що зрадник України колишній прем’єр-міністр Азаров М. подарив на день народження (на 45 років) Ахметову Р. 45% акцій ВАТ “Західенерго”. І це він зробив розпорядженням Кабінету Міністрів №930-р від 21 вересня 2011 р. “Про погодження умов продажу державного пакета акцій публічного акціонерного товариства “Західенерго”. (саме 21 вересня 1966 р. і народився олігарх Ахметов, саме на 45 років дають 45% акцій — це ключові слова та числа).

Нагадую, що Азарову інкримінують порушення ст.111 Кримінального кодексу (державна зрада). Йому висунута підозра.

Тільки не зрозуміло чому Ахметову та детеківським менеджерам така підозра не висунута, як співучасникам злочинів Азарова?

Службі безпеки України (їх оперативним працівникам та агентам) відома інформація про фінансування терористів на Донбасі, які захопили Луганську ТЕС та як детеківці возили їм готівку і домовлялися з ними.

Підтримайте голову профкому ТОВ “ДТЕК Енерго” Мадія Сергія Івановича лайками та поширюйте цю інформацію по Інтернету.

Голова профкому Бурштинської ТЕС

Карвацький Руслан Миколайович”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin
[2018-08-05 21:42:53] [ Аноним с адреса 192.241.250.* ]

Marcus TradeUnion Yesterday, our hero was hospitalized to the Kyiv City Hospital No. 4

[2018-08-03 14:26:16] [ Аноним с адреса 54.38.215.* ]

http://www.vnutri.org/dtek/comment-page-13/#comment-633313

[2018-08-03 11:41:59] [ Аноним с адреса 54.38.215.* ]

Сдается мне, что тут есть связь с процессом на Полом Манафортом!

[2018-08-03 06:46:11] [ Аноним с адреса 192.241.253.* ]

Пока профсоюзник борется за права всех работников компании (ведь если в голове начнут происходить кардинальные изменения то и в хвост они дойдут, т.е. на активы, и плакали потом из вертикали с платформами итд ) остальное недовольное БЫДЛО сидит и покорно лижет зад западным запроданцам.

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.