Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Представитель Владимира Зеленского обещает перекрыть СБУ заработок на импорте российского угля

[16:50 24 апреля 2019 года ]

Советник Владимира Зеленского по ТЭК Андрей Герус рассказал в Facebook, как СБУ зарабатывает на импорте угля из РФ.

Iз надійних та перепровірених джерел стало відомо, що окремі працівники Служби безпеки України організували корупційну схему, яка передбачає “обілечування” імпортерів вугілля із Російської Федерації у розмірі 2 долари за тону. А потім ця корупційна складова оплачується тарифами.

Хочу звернути увагу деяких окремих працівників СБУ, що такі “акцизи”, можливо, вважаються нормальними, якщо перша особа держави таким займається. Але точно не вважаються нормальними, коли перша особа держави таким не займається/займатися не буде. Із цього і починається зміна системи.

Якщо вугілля поставляється законно, то воно має оперативно розмитнюватися без всяких самодіяльних “акцизів”. Якщо ж це нелегальне вугілля, то воно має бути заборонене. І думка відповідних органів не може залежати від 2 дол за тону.

Імена організаторів та учасників цієї схеми відомі. Їм пропонується добровільно здатися у НАБУ. Хочу звернути увагу — не буде “не все так однозначно” та “тупо немає повноважень”. Все однозначно та повноважень вистачить.

Звертаюся до всіх учасників ринку — перестаньте платити цю мзду 2 дол/тону. Новообраний президент не очолює цю схему, не буде її очолювати, проти неї, і не вірте у інші історії. Краще відповідні кошти потратьте на встановлення фільтрів на вугільних електростанціях, на підвищення зарплат своїм працівникам або ж зробимо відповідне пониження тарифів.

І відповідаючи на питання — а що ж буде робити новообраний президент? Буде робити тисячу ось таких маленьких кроків, якими ми колись прийдемо у Європу.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.