Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Предприятие Рината Ахметова годами не платит за земпю в Мариуполе

[17:20 14 августа 2019 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин подал в прокуратуру заявление посвященное местному предприятию “Метинвеста”.

Чому УСІМ мешканцям Маріуполя вигідно те, що у Депутатський корпус Маріуполя Vll скликання в Маріупольська міська рада присутня фракція з п'ятьох депутатів “Сила людей”? Навіть тим, які полюбляють “Оппоблок” та ненавидять нас.

Відповідь проста.

Тому що, будь яка монополія во владі рано чи пізно починає грати не в інтересах громади, а в інтересах того, хто привів цих мерів, депутатів та посадовців до влади та фактично керує ними!

Пам'ятаєте нещодавню історію, коли ММК им. Ильича придбав невелике виробництво навпроти коксохиму “Азовсталі” (АГ СТАЛЬ), але вже декілька років НЕ СПЛАЧУЄ ОРЕНДУ У МІСЬКИЙ БЮДЖЕТ?

Я, як представник громади, на останній сесії намагався дізнатися у Михаил Ивченко чому так трапилося і чи буде міська рада застосовувати санкції до підприємства-неплатника, яке входить до компанії Метінвест. І виходячи з його відповіді — немає проблеми в тому, що наш бюджет щороку не отримує мільйони гривень за несплату ММК ім.Ілліча оренди за ділянку, на якій розташований вищезазначене виробництво...

І якщо маріупольська більшість во владі та посадовці, мають конфлікт інтересів з “Метінвестом” та не хочуть відстоювати інтереси мешканців, то депутати від Сила Людей готові ці інтереси захищати!

Тому подав депутатське звернення до Маріупольської місцевої прокуратури №1 щодо відновлення законності у справі несплати оренди боржником. Чекаємо на відповідні процесуальні дії та судові вимоги збоку прокуратури відносно неплатника оренди.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.