Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Перед смертью нардеп Антон Поляков принимал алкоголь с наркотой с участником списка “воров в законе”

[15:40 08 октября 2021 года ]

Журналист Громадського Алексей Братущак публикует неизвестные ранее подробности обстоятельств вокруг смерти депутата Антона Полякова. Накануне он выпивал с уголовным авторитетом, ресторан которого ранее становился местом преступлений.

Не писав би це, якби не маніпуляції на смерті Полякова.

Поляков помер, а іншій депутатці — Скороход стало погано.

Як це пов'язано?

Перше. Вони — Поляков і Скороход жили разом. Нещодавно розійшлися. Через побутове.

Друге. У Скороход є такий собі помічник — Джамбулатов Руслан Адамович. Сьогодні його допитують. Допитують по справі Полякова.

Чому саме Джамбулатова? Бо вчора він разом із Поляковим, скажімо так, випивали. Це дуже м'яко кажучи. Ну а потім Поляков помер, його не змогли відкачати ані поліцейські, ані лікарі. Головне питання: що сталося між бухачєм та смертю? Одна з версій — до алкоголю додали наркоту.

Ну і ще. Цей Джамбулатов дуже відома людина. Як кажуть “відомий у вузьких колах”.

Не чули? Дивно. Він же був у санкційних списках РНБО за травень цього року. Ну той, що про “воров в законе”. Разом зі своїм братом Рустамом. Останнього називають “королем конфіскату”.

А і ще. Минулого літа в Києві стався інцидент. У ресторані братів на території НСК Олімпійський сталася стрілянина. На місце події прибула поліція. Але потерпілого не знайшла. Побачила лише накритий на трьох осіб стіл. Ну і кров, і зброю, з якої стріляли. Незадовго до приїзду поліції потерпілого вивезли на автівці. Прямо з ресторану. І вже в іншому місці потерпілого з вогневими пораненнями підібрала швидка. По суті тоді в ресторані була “стрілка”.

Ще раз. Не писав би все це, якби окремі політики та навколополітики не почали розповідати, що от вчора Поляков заявляв про гроші для “слуг” за голсоування. Огидно бачити, як деякі виродки маніпулюють на смерті людини. 

Напомним, что народная депутат из группы “За майбутне” Анна Скороход сегодня утром потеряла создание в здании комитетов Верховной Рады, и сейчас находится сейчас в больнице. Ее пытались привести в чувства в помещении комитетов, но это “не очень получилось: ей стало немножко легче, но потом она снова потеряла сознание, поэтому решили срочно отправлять ее в больницу”.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.