Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Главный юрист ИСД пытается стать кандидатом в нардепы по суду

[17:10 03 июля 2019 года ]

Директор правового департамента “Индустриального союза Донбасса” Сергея Ткаченко рассказал о перепетиях своей регистрации в качестве кандидата в нардепы по одному из столичных округов.

Щойно Верховний суд зобов’язав Центральну виборчу комісію зареєструвати мене кандидатом у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі №222 (Солом’янський район міста Києва).

25 червня 2019 року ЦВК відмовила мені у реєстрації. Довелося трохи повчити поважну комісію читати Конституцію. Так сталося, що великі зміни відбуваються з перепонами і труднощами. Я не можу стверджувати про дійсні причини, на підставі яких ЦВК відмовляло мені. Це може бути як некомпетентність окремих працівників чи посадових осіб, так і якась кулуарна гра ЦВК чи “динозаврів” округу, чи ще когось …. Це вже не важливо.

Я сприйняв це як виклик долі та можливість підтвердити власну кваліфікацію адвоката у судовому процесі в двох вищих судових інстанціях. Тепер все добре!

Що далі?

Тепер я, нарешті, відповідно до закону, маю право вести передвиборчу агітацію та переконувати Вас проголосувати за мене. Я вже поставлений у нерівні умови з іншими кандидатами, які вже ведуть активну передвиборчу агітацію. В умовах дуже короткого виборчого процесу кожен день на вагу золота, а в мене цих днів вже набагато менше, ніж в інших кандидатів. Але я все ще маю шанс презентувати власне бачення тих напрямків розвитку країни, до яких хочу і можу долучитися своїми знаннями та досвідом.

Солом’янський район — це мій рідний район, де я провів все дитинство та юність, де жив на прекрасній тихій вулиці Єреванській, де ходив у дитячий садок на вулиці Курській, кожен день ходив по вулиці Ніщинського у Гімназію №178 на Повітрофлотському проспекті, де грав у футбол на шкільних стадіонах та їздив на велосипеді у Першотравневому парку, де збирався з друзями після школи у Солом’янському парку, де живе моя мама та сусіди, яких я знаю вже 30 років, де все ще живуть та працюють мої вихователі та вчителі, де зустрічаю на вулицях друзів дитинства та юності, де голосував сам вже багато разів за різних кандидатів, політиків, мерів, депутатів… і не був задоволений результатом. І нарешті, наступає той момент, коли відчуваєш, що найкраще, що ти можеш запропонувати людям навколо на черговому етапі політичної еволюції, це запропонувати себе. Наступає той момент, коли відчуваєш, що тут можуть проголосувати вже за мене!

Я йду на вибори самовисуванцем. Я не є членом жодної політичної партії. В Україні, на превеликий жаль, політичний процес відбувається переважно за участі ситуативних віртуальних політичних проектів, які з’являються під кожні вибори, і дуже часто пропадають через декілька років. Я не маю домовленостей із політичними партіями чи потужними фінансово-економічними гравцями. Водночас, я відкритий до діалогу і з різним ступенем інтенсивності веду діалог із різними демократичними проєвропейськими політичними силами на основі спільних цінностей, ідей та напрямків розвитку країни, оскільки реальна політика передбачає командну діяльність.

Я не маю наміру розкидатися шаленими грошима та дратувати Вас беззмістовними рекламними бордами в агресивних кольорах, як вже роблять конкуренти, та зомбувати Вас своїм іменем вздовж вулиць, засмічувати Ваші поштові скриньки та під’їзди листівками та буклетами. Величезний рекламний борд із величезним іменем кандидата — це просто задоволення якихось нереалізованих амбіцій кандидата. Це не про зміст, ідею, суть! Я хочу говорити, писати та пояснювати змістовні речі. Я спробую раціонально донести свої думки до кожного з Вас!

Найближчі 15 днів я буду писати про свою передвиборчу програму, ідеї, пропозиції, напрямки діяльності, бачення. Читайте, обговорюйте вдома та з друзями, з колегами на роботі, поширюйте, коментуйте, пропонуйте, долучайтесь, допомогайте і мені, і, безумовно, собі, бо Ви голосуєте за своє майбутнє в надзвичайно складний час та надзвичайно відповідальний момент для країни, себе, своїх дітей!

Якщо Ви дочитали до кінця цей довгий пост, то саме Ви є моїм виборцем — відповідальний громадянин, читаючий, інтелектуальний, думаючий та активний виборець, який цінує не демагогію, популізм та ситуативний хайп, а професійність та компетентність, який не продає свій голос, а свідомо пропонує його найкращому кандидату! Саме Вам я готовий потиснути руку та стати Вашим голосом у парламенті!

Цінуйте свій голос!

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.