Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Фонд “Изоляция” призывает Владимира Зеленского остановить легитимизацию “ЛДНР”

[11:30 22 марта 2020 года ]

Созданный в 2010 году в Донецке и вынужденный в 2014 перебазироваться в Киев фонд ИЗОЛЯЦИЯ опубликовал открытое обращение к Владимиру Зеленскому.

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ закликає Президента України Володимира Зеленського зупинити легітимізацію “Л/ДНР”

>> Визнання “Л/ДНР” стороною переговорів — незворотний процес, який дозволить Росії набути статус “спостерігача” у війні, яку вона ж і розв'язала і позбавить російську владу від будь-якої відповідальності за свої дії.

>> Ми приєднуємося до голосів колишніх полонених, журналістів і активістів, які вимагають не включати в переговорний процес у Мінську представників ОРДЛО.

>> У 2014 році приміщення ІЗОЛЯЦІЇ у Донецьку були захоплені бойовиками “ДНР” і перетворені на секретну тюрму, де свавільно утримують і катують українських громадян.

>> Ми не згодні із тим, щоб представники цих збройних групувань Донбасу, якими керує Москва, мали право голосу і вдавали, ніби вони є суб'єктними.

>> Легітимізація “Л/ДНР” — це те, чого від українців хоче Росія. І це те, що ми, колишні мешканці Донбасу, вважаємо неприпустимою поступкою Володимира Зеленського російській владі.

Посилання на петицію

https://petition.president.gov.ua/petition/88960 (№22/088960-еп, Повна назва: Петиція Президенту України Зеленському Володимиру Олександровичу з вимогою негайно відкликати підписи представника України і погодження керівника Офісу Президента України під Протоколом засідання Тристоронньої контактної групи, яке відбулось у Мінську 11 березня 2020 року.)

9 июня 2014 года в Донецке была захвачена культурная институция ИЗОЛЯЦИЯ, которую террористы не только разграбили, но и в итоге превратили в тюрьму для нескольких сотен украинских граждан. Помещения захваченного арт-пространства пророссийские боевики также использовали в качестве декораций при изготовлении своих пропагандистских видеофейков.

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.