Постоянный адрес: http://ukrrudprom.ua/news/Energomonopoliya_Rinata_Ahmetova_vzyala_na_soderganie_proekti_ge.html?print

Энергомонополия Рината Ахметова взяла на содержание проекты жены Владимира Зеленского

09:00 25 августа 2021 года

Журналист Алексей Братущак раскритиковал неразборчивость президента

У рамках Великої деолігархізації ахметівський ДТЕК став спонсором “Саміту Перших Леді та Джентельменів”, який ініціювала Олена Зеленська. Про це (партнерство ДТЕКу) навіть на офіційному сайті президента написали.

І це так прєкрасно демонструє реальність країни мрій Зеленського. Коли він сам гримає по столу: от я зараз цим олігархам! А його дружина тихесенько отримує олігархічну підтримку для своїх ініціатив.

Насправді, не лише його дружина. Інша ахметівська компанія Метінвест допомагає з реалізацією проектів “Великого будівництва” самого Зеленського.

Брати олігархічні компанії в партнери/спонсори президентських ініціатив — це як проголошувати боротьбу за ЗОЖ за підтримки горілчаних та табачних компаній. Можна понабирати купу антикризових радників на Банкову, а пояснити ці елементарні речі все одно нема кому.

І ще. Інформаційну підтримку саміту уже надали телеканали того ж Ахметова, а ще Коломойського, Пінчука, Фірташа-Льовочкіна. І як після цього Зеленський зможе назвати цих достойників олігархами? Його ж додому ночувати не пустять)