Постоянный адрес: http://ukrrudprom.ua/news/Dizelniy_zavod_Aurum_Grup_pobuduvav_49_napvvagonv_ta_vikonav_700_remontv_u_2022_rots.html?print

“Дизельний завод” Аурум Груп побудував 49 напіввагонів та виконав 700 ремонтів у 2022 році

15:10 26 января 2023 года

Як зазначив генеральний директор Аурум Груп Андрій Жарій, за результатами роботи у 2022 році підприємство “Дизельний завод” збільшило обсяги виробництва в 2,5 рази: “Завдяки замовленням, які ми отримали наприкінці 2021 року, завод зумів покращити показники з виробництва напіввагонів у воєнному 2022 році. Відтак, якщо у 2021 році ми реалізували 19 одиниць, то у 2022-му — 49 одиниць, а також виконали 700 ремонтів”.

“Дизельний завод”, що входить в п’ятірку виробників залізничних вантажних вагонів в Україні, сплачує податки та заробітну плату усім працівникам, включаючи мобілізованих та продовжує активно допомагати військовим та місту: “Ми підтримуємо бюджети держави та міста, сплачуючи податки у повному обсязі. Без затримок виплачуємо й заробітну плату усім працівникам та родинам мобілізованих”, — прокоментувала власниця Групи Альона Лебедєва, — “Не зважаючи на загальний шок економіки, підприємство не зупиняло роботу, ми одразу включилися в допомогу місцевим військовим. Закупали паливні пелети, сирени для оповіщення населення, залізобетонні блоки та піддони для облаштуванням блок-постів, виділяли приміщення для тимчасового проживання людей тощо”.

ТОВ “Дизельний завод”, що є частиною багатопрофільної промислово-інвестиційної Групи, розташовується в Дніпропетровській області та є одним із небагатьох підприємств України, що забезпечує повний цикл ремонту рухомого складу.

На потужностях заводів Аурум Груп мають можливість проходити ремонт до 2000 напіввагонів щорічно.