Rambler's Top100
НОВОСТЬ

В Киеве уже начали громить офисы энергомонополии Рината Ахметова

[18:40 10 февраля 2017 года ]

Столичная монополия Рината Ахметова “Киевэнерго” опубликовала в Facebook официальное заявление.

“Цього вівторка близько 10-ї години ранку на один з центрів обслуговування КИЇВЕНЕРГО було здійснено хуліганський напад. Кілька десятків агресивних парубків в балаклавах із димовими шашками увірвалися до приміщення центру обслуговування на вул.Тимошенко в Києві.

Майже годину вони тероризували співробітників компанії, лунали образи та погрози фізичною розправою. Після себе нападники залишили зіпсований політичними гаслами фасад приміщення центру обслуговування та ультиматум з вимогою знизити тарифи на опалення в Києві й перерахувати його вартість за поточний опалювальний сезон.

КИЇВЕНЕРГО розцінює факт нападу на центр обслуговування клієнтів як вандалізм та політичну провокацію, неприпустиму у цивілізованому суспільстві.

Ми закликаємо усі політичні партії утримуватися від маніпуляцій та неконтрольованого прояву політичних амбіцій. Такі радикальні спроби вирішення болючих для суспільства проблем — пряма загроза безпеці, життю та здоров’ю людей. Як клієнтів компанії, так і її персоналу. Саме тому ми звертаємо увагу правоохоронців на необхідність більш дієвого забезпечення правопорядку і захисту громадян у таких випадках, а також вимагаємо розслідування інциденту, що стався у вівторок.

Звертаємось до усіх причетних до організації нападу та широкої громадськості: КИЇВЕНЕРГО відкрите до конструктивного діалогу. Відповіді на усі питання можна отримати цивілізованим шляхом. І компанія, і міська влада ретельно опрацьовують усі скарги киян. Спеціально створені комісії при владі та в нашій компанії в робочому порядку інспектують кожний будинок, від мешканців якого надійшла скарга на великі рахунки чи неякісне опалення.

Якщо факти некоректних нарахувань чи проблем у будинковій системі теплопостачання підтверджуються, теплопостачальник перераховує вартість опалення. Про найбільш резонансні випадки ми активно інформуємо громадськість та ЗМІ (наприклад, інспекції будинків на вул. Кирилівській, 15 https://www.facebook.com/kyivenergo..., вул. Маршала Тимошенка, 29а https://www.facebook.com/kyivenergo..., пров. Геофізиків, 1 та вул. Харченка, 12 https://www.facebook.com/kyivenergo..., вул. Верхній Вал, 40 https://www.facebook.com/kyivenergo... та ін.). Кожна ідентифікована проблема системно відпрацьовується і вирішується. За результатами цієї роботи кияни отримують перерахунок...”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin
[2017-02-11 09:05:55] [ Аноним с адреса 93.74.79.* ]

петро тарифы устанавливают в другом месте

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.