Rambler's Top100
НОВОСТЬ

Американское правительственное агенство финансирует общественную организацию Ахметова в Мариуполе

[09:30 03 ноября 2017 года ]

Депутат Мариупольского горсовета Максим Бородин рассказал в Facebook о манипуляциях с общественным мнением, которыми занимаются “активисты” и “журналисты” Рината Ахметова.

“Olexiy Haran наступного разу, коли на брифінгах та зустрічах у Маріуполі, вам представники ахметівської більшості у Марраді та робітники ахметівських ЗМІ (як Irina Dudina), будуть розповідати про “баланс думок на місцевих корпоративних ТВ каналах та газетах” — можете сміливо називати їх брехунами без жодних сумлінь!

Сьогодні у вечері у 19:00 на Мариупольское телевидение буде передача про конфлікт щодо відмови Депутатский корпус Мариуполя Vll созыва (окрім СИЛА ЛЮДЕЙ Маріуполь) надавати учасникам АТО права на розробку вільних земельних ділянок у центрі міста. Нікого з депутатів “Сила людей” туди не запрошують, при тому, що згадують, як “провокаторів, брехунів, та маніпуляторів” у своїх статтях!

Запросили лише Антон Требухов, як представника воїнів. Але, не дивлячись на його дуже правильну позицією, він банально не має досвіду та глибоких знань у темі земельних відносин. І зрозуміло, що там його будуть “давити” постановами, розпорядженнями та чергами.

Цікаве далі. Спочатку, редактори запросили представника Спілки ветеранів АТО для участі.

АЛЕ, коли виявилось, що представником буде Роман Михайлович (Роман Амелякин), який є депутатом “Сили людей” та ветераном АТО — запрошуюча сторона ВІДМОВИЛАСЬ його приймати, аргументуючи ... МОВ НЕМАЄ МІСЦЯ, бо ЩЕ ЯКИЙСЬ ЮРИСТ ПОТРІБЕН!
Те, що Роман є окрім всього, ще й тим самим юристом, їх не цікавить!

Про який баланс думок можна казати, коли весь час на каналах та корпоративних виданнях є тільки одна думка — менеджерів Ахметова та їх посіпак, які непогано симулюють видимість місцевого самоврядування та демократії??!

Мені цікаво, як такі грантодавці як USAID — US Agency for International Development (USAID Ukraine — USAID Україна) продовжують давати гранти на розвиток демократії, напряму асоційованій з Ахметовим ГО Фонд Развития Мариуполя??!

І дуже цікаво спостерігати, як при тому, що на всю Україну президент Петро Порошенко та прем'єр Гройсман, Владимир Борисович ведуть показову боротьбу з порушенням прав АТОвців, у Маріуполі продовжують покривати роботу старих кадрів часів Януковича в Управлінні земельних відносин. Саме вони, маніпуляціями переконують місцевих депутатів не голосувати за видачу землі воїнам АТО!”

Добавить в FacebookДобавить в TwitterДобавить в LivejournalДобавить в Linkedin
[2017-11-03 10:40:10] [ Аноним с адреса 213.111.222.* ]

Господа Атовцы вам давали зарплату, статус участников боевых действий и пользуетесь льготами! Касаемо земли, согласно Земельного кодекса, Все Граждане Украины имеют право получить 2 га земли для фермерского хозяйства и т.д. т.п. Не будьте Эгоистами!!! Вам землю обещал Петя, 2 Арсена, Картавый,Поп-Комсюк вот к ним и обращайтесь и вообще на каком основании они распоряжаются чужим майном?!Перевыборы,суды с конфискацией и пожизненные сроки этим "правителям"!!!

Что скажете, Аноним?

Если Вы зарегистрированный пользователь и хотите участвовать в дискуссии — введите
свой логин (email) , пароль  и нажмите .

Если Вы еще не зарегистрировались, зайдите на страницу регистрации.

Код состоит из цифр и латинских букв, изображенных на картинке. Для перезагрузки кода кликните на картинке.

НОВОСТИ
АНАЛИТИКА
ДАЙДЖЕСТ
ПАРТНЁРЫ
pекламные ссылки

miavia estudia

(c) Укррудпром — новости металлургии: цветная металлургия, черная металлургия, металлургия Украины

При цитировании и использовании материалов ссылка на www.ukrrudprom.ua обязательна. Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на агентства "Iнтерфакс-Україна", "Українськi Новини" в каком-либо виде строго запрещены

Сделано в miavia estudia.